„Trolių gamykla“: kaip gimsta Rusijos režimą aukštinantys komentarai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Simplicity 2015-03-04 14:58
Kadangi atsiras laisvo laiko, tai bent jau Vikipediją pasivartyk, pasidomėk Krymo padėtimi Ukrainos sudėtyje ir „legalaus referendumo“ įvykių chronologija.
Arns 2015-03-04 15:17
bmk1245, kaip linksma Tik nepaaiškinote, kodėl jei nė viena pusė nepatvirtina naudojusi Tocka sistemų (bet buvo mestas kaltinimas būtent Ukrainai, ir net iš pačio Pentagono), bet ji kartu įtraukta su Tornado sistemomis (kurių neužfiksavo niekas), tad reiškiasi Tocka yra įtraukta ant bajerio, o va Tornado jau įrodymas, kad buvo naudota Kvailas ministras prišnekėjo nesąmonių, bet matai kažkada kažkokiuose popieriuose rasta, jog buvo eksperimentuota su tokio kalibro šoviniu, kurio niekas neregėjo nuo pat septinto dešimtmečio, tad tai tampa įrodymu, kad Rusija panaudojo ginklą(!) bei tuo pagrindžiant išvedamas faktas, kad ir vėl panaudos
bmk1245 2015-03-04 15:47
prieš Ukrainos pajėgas. Man nesvarbu, ar Tornado-S arė laukus, ar vaikė varnas. Svarbu tai, kad Rusija, pasirašydama Minsko sutartį(is), faktiškai pripažino sunkiosios ginkluotės tiekimą separatistams.
Arns 2015-03-04 15:56
man regis čia jūs pats mielasis, numetęs antį nebežinote kaip įrodyti jog ji skrido. 1) Kaip galima atitraukti tą kas nebuvo naudota (viena pusė sako jog iš sandėlių neištraukė Točka, kita sako jog niekam nedavė Tornado)? 2) Juk tame sustitarime buvo ir "Pullout of all foreign armed formations, military equipment, and also mercenaries from <...>", kadangi dar šį dokumentą pasirašė ir Prancūzijos bei Vokietijos vadovai, reikštu pripažino jog jų daliniai taip pat dalyvavo (ar čia tik pasirašydama Rusija prisipažino, kitų parašai tik "ant bajerio"? )
bmk1245 2015-03-04 16:16
, a ne apie ESBO atstovo (Heidi Tagliavini), ar Ukrainos atstovo (Leonido Kučmos) parašus.
Arns 2015-03-04 16:32
Kur dokumente tokie kaltinimai? Kur jame įvardinta, kad konkrečiai Rusija atsakinga, o ne tarkim Vokietija (ar čia kažkur po kiekvienu punktu, kas už jį atsakingi buvo dedami parašai, ir Rusija kažkuriame pasirašė?)? Čia aš matau jūsų "whataboutizma", kada kažkodėl išskiriate kažką, ko nebuvo, ir bandote įteigti jog tai buvo, remdamasis "ką, Rusija nedalyvavo?"
immortallt 2015-03-04 17:32
Ko jūs dar ginčijatės su ruskių apmokamais troliais su kitokiom tiesom, whataboutism ir kitom pigiom taktikom? Nėra tikslo. Tai nemąstantys žmonės, kurie aklai dirba pagal instrukcijas ir faktas, juoda ant balto jiems yra tik ženklas pasukti temą kitur, kad vengti pripažinti klaidą. Rusija puola Ukrainą? Faktas. Rusija pasirašė sutartį įpareigojančią ginti Ukrainos suveneritetą? Faktas. Ko dar reikia? Toliau tik detalės, kiek smarkiai kaip teroristai elgiasi ir ką reiktų karo tribunolui siųsti, kad darželius ir kitus civilinius pastatus bombarduoja.
AšUžLietuvą 2015-03-04 17:59
http://www.respublika.lt/lt/naujienos/l ... kremliaus/ immortallt kiek tamstai ruskiai moka už tamstos komentarus? Man niekas nemoka ir tai ne faktas, o mano teiginys. O pats gal kokį faktą pateiksi, kad nesi apmokamas ruskių trolis? Spėju ir Arns tą vėliavą užsidėjęs tik kad ruskių troliams (tai yra jums) pašiepti.
Pjovėjas 2015-03-04 18:05
a, tai dar remiamasi ir tuo nacistiniu/fašistiniu ir dar parsiduodančiu laikraštpalaikiu, vadinamu respublika? tai jau daugiau nėr ko ir bepridurt...
Skeleton 2015-03-04 18:19
Tai pala pala. Donbaso ir Luhansko gyventojai nedalyvavo visuotiniuose Ukrainos rinkimuose dėl to kad jiems to neleido daryti taip vadinami "separatistai". O jeigu būtų dalyvavę žiūrėk gal Porošenka būtų laimėjęs rinkimus ir Donetske ir Kryme. Pažiūrėk į kitus Rytų Ukrainos regionus: Charkovą ir Dnipropetrovską: ten žmonių "palaikymas" Janukovyčiaus Regionų Partijai išgaravo kartu su Janukovyčiaus statytiniais valdžios aparate. Taip vadinamų "liaudies respublikų" suorganizuoti taip vadinami "rinkimai" buvo tik rinkimų parodija, kur laimėtojai buvo žinomi iš anksto (kaip kad 110% čečėnų "balsavo" rinkimuose už savo didžiausią priešą Putiną). Sakyti kad "jie niekuo nesiskiria nuo Kijevo rinkimų" yra visiški bepročio kliedesiai.
AšUžLietuvą 2015-03-04 18:35
Va matai kokia logika. Pasakyti, kad kažkoks nerimtas laikraštukas. Nors gale parašyta: Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“, Vadinasi kas nepatogu viskas yra atmetama. Rasa Juknevičienė vis propaguoja rusų spaudą, kurios anksčiau niekas net nežinojo, bet po Rasos pasisakymų ir reklamos - jau žino. Bet tai tamstoms neužkliūna, kad Raselė cituoja neaiškius ir dar rusiškus portalus. Jei kažkas neaišku galite pasiginčyti su profesoriumi (juk visi čia esate profesoriai ir netgi aukščiau jų cha!): Algis KRUPAVIČIUS, politologas, Kauno technologijos universiteto profesorius: Ar rusiški davikliai tikrai kelia grėsmę nacionaliniam saugumui - reikia klausti žmonių, kurie išmano techninius dalykus. Tačiau viena galiu pasakyti: būtų labai blogai, jei tokie sprendimai būtų daromi politiniu pagrindu ir įrangos atsisakyta, jei ji nepavojinga, tik dėl pagaminimo vietos. O jei pavojų yra - tikrai projekto reikia atsisakyti ir nekelti nereikalingų spekuliacijų. Dėl šio atvejo spekuliuoti nenoriu, nes, kaip sakiau, nesu specialistas, tačiau iš principo Rusijos grėsmės pernelyg sureikšminamos, siekiant gauti politinių balų ir pakenkti konkurentams. Jei projektas dėl pasienio apsaugos patvirtintas konservatorių laikais, netikiu, kad jie galėjo nežinoti, jog davikliai yra pagaminti Rusijoje. Kodėl tada jie vienur įžvelgia rusišką grėsmę, o kitur - ne? Juk tokiu atveju verslininkai ir politikai, konservatorių išvadinti Kremliaus agentais, turi pagrįstą teisę tą patį pasakyti apie konservatorius - kad jie tarnauja Rusijai, nes sumanė pasienį apstatyti rusiška įranga. Profesorius gerai apibūdinu jus troliai, kurie prisimetę provakarietiškais, iš tikro esate paprasti kremliaus agentai.
Pjovėjas 2015-03-04 18:40
Aha, vėl propagandisto stilium sumaišai tiltus su miltais? tamstos žiniai, esu buvęs Krupavičiaus studentas ir gerbiu jį kaip dėstytoja. Bet tu savo komentare ištrauki jo pasisakymą apie konkretų atvejį, susijusį su kažkokios įrangos pirkimu konkrečiame pirkime ir suplaki su rusijos karu Ukrainoje ir tėški: vat pasakymas apie aną įrangą galioja visiems gyvenimo atvejams? Nu nejuokink.
AšUžLietuvą 2015-03-04 18:49
Nepatogi tiesa? Pasinaudok eutonazija. Propagandiniam stiliuj? Tai vadinasi KTU studentus moko propagandinio stiliaus, jei tu ir aš KTU buvę studentai, tai tikriausiai abu esame propagandistai. Juk logika tamstos tokia. Už kiek parsidavei kremliui? "susijusį su kažkokios įrangos pirkimu konkrečiame pirkime" - me kažkokios įrangos, o sienos apsaugos. Na, bet tikriausiai, tai yra menkniekis, kaip ir kažkokios ten dujos ar nafta. Fui, kažkie tai nereikšmingi valstybei pirkiniai.
AšUžLietuvą 2015-03-04 18:54
Tamstos gerbiamas profesorius duoda interviu fašistams. Ar ne likimo ironija arba savęs pačio pažeminimas? Ar patinka toks bendravimo ir diskusijos tonas? Aš tokius jus pamačiau po savo pirmų komentarų ir ko jūs verti? Įvardinkit kiek jums moka kremlius.
Skeleton 2015-03-04 19:26
Tiesa sąkant niekas čia nesupranta kokį ryšį su diskusijos tema (Rusijos agresija Ukrainoje) turi kažkoks straipsniūkštis "Respublikoje" apie kažkokį konkretų pirkimą Lietuvoje. Tai pirmiausia.
AšUžLietuvą 2015-03-04 19:37
Tiesa sakant tamsta ir pasiklydai, nes tema ne apie kažkokią Ukrainą, o „Trolių gamykla“: kaip gimsta Rusijos režimą aukštinantys komentarai. Taigi Ukraina čia ne prie ko.Ir iš kur atsirado tamstos tema: "tema (Rusijos agresija Ukrainoje)"? Matai kada gauni atlygi už trolinimą tai prie kiekvienos temos matai Rusijos agresiją prieš Ukraina ir puoli ją komentuoti, nes reikia gi šeimininkui atidirbti. Kokia dar gali būti diskusija, jei tamsta ir temose pasiklydęs? O "kažkoks straipsniūkštis "Respublikoje"" rašo apie pirkimus iš Rusijos, kur esmė ne tik pirkimai, o kas perką ir ką rėkia kaltindami. Nes, jei tokius pirkimus atliktų kita partija, ji būtų išvadinta kremliaus agentais. Taigi tie pirkimai iš Rusijos, apie kurią ir yra straipsnis po kuriuo mes ir komentuojame. O apie Ukrainą nematau nieko straipsnio pavadinime. Sumaišei temas kremliaus agente.
Hmz 2015-03-04 19:43
AšUžLietuvą 2015-03-04 19:46
Kodėl angliškai? Mūsų valstybėje jau neberašoma lietuviškai? Kiek tamstai moka už trolinimą amerikonai?
bmk1245 2015-03-04 19:47
ginkluotosios pajėgos. Kokių nors žinių apie šių sistemų egzistavimą kitų šalių armijose (tarkim, Vokietijos) nėra. Jei turite žinių, kad Ukrainos armija turi tokią sistemą, neturėtų būti jokių problemų pasidalinti jomis su visais nariais. Jei, pavyzdžiui, Minsko sutartis minėtų M1A2SEP Abrams, taip ir sakyčiau, kad JAV Ukrainai tiekia (nors jei Ukraina ir neigtų tai) sunkiąją karinę ginkluotę, o ne raityčiausi kaip sliekas ant įkaitintos skardos.
Hmz 2015-03-04 19:50
Man pastaruoju metu ima atrodyti, kad didelė dalis tų, kurie koloradina delfi komentaruose, tėra savamoksliai entuziastai, o ne etatiniai. Juk negalimas daiktas, kad tokie veikėjai, kurių postai primena liguistą elgetos vapėjimą apie jį užgriuvusias nelaimes, būtų iš tikrųjų samdomi tų, kas organizuoja Rusijos PR. Bent jau aš PR kampaniją pradėčiau nuo totalinio tokių fruktų vijimo lauk.