Cenzūra apšalusi: Medvedevas prisikalbėjo – pareiškė, kad Rusijos Federacija nustos egzistuoti po būsimos Ukrainos kontratakos  (3)

Dmitrijus Medvedevas suabejojo Rusijos egzistavimu iki rugpjūčio pabaigos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas, dabar einantis Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojo pareigas, nesėkmingai bandė šmaikštauti iš Ukrainos derybininkų delegacijos vadovo Davido Arachamijos žodžius apie Ukrainos ir Rusijos derybų atnaujinimą.

Šeštadienį Aukščiausiosios Rados Tautos tarno frakcijos vadovas pareiškė, kad derybos tarp Ukrainos ir Rusijos gali būti atnaujintos rugpjūčio pabaigoje po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakų serijos, kurios turėtų sustiprinti Ukrainos pozicijas taikos derybose.

Medvedevas Ukrainos deputato pareiškimą pakomentavo savo kanale „Telegram“, tačiau suformulavo tekstą taip, kad iš to sektų ne visai šviesios Rusijos Federacijos perspektyvos. Taigi Rusijos saugumo tarybos pirmininkas mano, kad po Ukrainos kariuomenės kontratakų „nebus su kuo pasikalbėti“.

 

Taigi Medvedevas, savo formuluote, suabejojo Rusijos Federacijos egzistavimu rugpjūčio pabaigoje po Ukrainos kariuomenės atsakomojo puolimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(11)
(105)

Komentarai (3)