Politologas: Rusija peržengė raudoną liniją, šalyje prasidėjo žiauri banga - žudyti visus, absoliučiai visus (Video)  (1)

Nauja okupantų strategija: „Jie peržengė raudoną liniją“, - mano politologas V. Fesenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taikomųjų politikos tyrimų centro „Penta“ vadovas „Apostrof TV“ eteryje pasidalijo savo pastebėjimais dėl okupantų veiksmų, paaiškindamas, kaip jie keitėsi pastaruoju metu. Vladimiro Fesenkos interviu televizijos kanalui „Apostrof“ galima peržiūrėti „YouTube“:

Ukrainos politologas savo istoriją pradėjo tokiais žodžiais: „Pasakysiu, kad rusai jau peržengė tam tikrą „raudoną liniją“, jie jau nesiteisina. Atkreipkite dėmesį, neliko tokių skambių išsireiškimų kaip „tautos išlaisvinimas“, „broliška tauta“. Veikiama pagal karo įstatymus: reikia žudyti priešą. Nesvarbu, kas tas priešas: kariškis ar civilis, todėl jie dabar rašo, kad visi yra „banderos“, visi - „naciai“.

Dar Vladimiras Fesenko ištarė: „Vaikai taip pat yra naciai? Žmonės, kurie dar neturi aiškiai išreikštų politinių įsitikinimų, išskyrus tai, kad jie laiko save ukrainiečiais, Ukrainos piliečiais. Ar už tai juos reikia žudyti? Tai yra fašizmas. Rusija dabar jaučia neapykantą visiems ukrainiečiams, Ukrainai. Ji sąmoningai stiprina emocinę įtampą Ukrainos atžvilgiu. Ir tai yra tikras fašizmas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(6)
(98)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: