„Čia šūdų šūdas, tikras mėšlas, daugiau tikrai neisiu!“ „Wagner“ samdinys tiesiog šokiruotas, kai pabandė tarnybą reguliarioje Rusijos armijoje (Video)  ()

Ukrainos karinė žvalgyba perėmė rusų okupanto pokalbį telefonu apie tai, kaip blogai yra Rusijos kariuomenėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karys savo armiją laiko „šūdu“. Taip teigiama Rusijos okupanto telefoniniame pokalbyje, kurį perklausė Ukrainos žvalgyba.

Pokalbio įrašas rugpjūčio 20 dieną buvo paskelbtas oficialiame Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato „Facebook“ puslapyje.

Rusų kareivis tėvui pasakė, kad su juo kaunasi buvęs samdinys iš PMC „Wagner“, itin nusivylęs Rusijos kariuomene.

„Turime snaiperį, kuris tarnavo PMC... Čia jis pagal sutartį. Nusprendė pabandyti, kas yra Rusijos kariuomenė. Ne privati, o būtent rusų. Sako: čia šūdų šūdas, tikras mėšlas, daugiau tikrai neisiu!“, – sakė okupantas.

Jis aptarė su tėvu ir tai, kaip juos apgavo, įtikino pasirašyti sutartis. Kariškiams buvo pažadėta, kad jie bus išsiųsti į Siriją ir Kalnų Karabachą, tačiau jie atsidūrė Ukrainos „mėsmalėje“.

Anot jo, šiandien vadinamasis „taikos palaikymo“ rusų kontingentas Kalnų Karabache susideda tik iš šauktinių. Tokių priemonių Rusijos Federacija ėmėsi dėl didelio darbo jėgos trūkumo. Rusijos kariai iš visų „karštų taškų“ buvo masiškai perkelti į Ukrainą, „skyles“ teko kamšyti šauktiniais.

 

Užpuolikas su tėvu kalbėjo ir apie tai, kad Rusijos kariuomenė Ukrainoje kaunasi su pasenusia karine technika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(2)
(48)

Komentarai ()