Rusijoje totali isterija dėl D. Duginos žūties: reikalauja keršto „sprendimų priėmimo centrams“ – Ukraina paskelbė savo atsakymą  ()

Žinomi rusai ragina „keršyti“ už Darios Duginos mirtį ir smogti „sprendimų priėmimo centrams“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-22 Rusijoje totali isterija dėl D. Duginos žūties: reikalauja keršto „sprendimų priėmimo centrams“ – Ukraina paskelbė savo atsakymą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai ir politikai reagavo į Darios Duginos (dar žinomos kaip Daria Platonova), filosofo, „rusiškojo pasaulio“ ideologo Aleksandro Dugino dukters, mirtį. Jų nuomone, į incidentą įsivėlė Ukrainos valdžia.

RT kanalo, agentūrų „Sputnik“ ir „Rossija Segodnya“ vyriausioji redaktorė Margarita Simonyan po Dugino dukters automobilio sprogimo paragino Rusijos vadovybę smogti Ukrainos „sprendimų priėmimo centrams“.

„Jie susprogdino Dugino dukrą. Jai buvo 30 metų. Trūksta žodžių. Tačiau yra vienas dalykas. Kiek reikia laiko? Sprendimų priėmimo centrai! Sprendimų priėmimo centrai! Sprendimų priėmimo centrai!“, - rašė Simonyan.

Rusų rašytojas ir propagandistas Zacharas Prilepinas sakė matęs Darią jos mirties dieną, ir išreiškė įsitikinimą, kad dėl jos mirties prisidėjo Ukrainos valdžia.

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas iš provyriausybinės partijos „Vieningoji Rusija“ Aleksandras Chinšteinas savo „Telegram“ kanale paragino Rusijos teisėsaugos pareigūnus ištirti Dugino dukros mirties aplinkybes.

„Šio nusikaltimo atskleidimas turėtų būti Rusijos teisėsaugos sistemos garbės reikalas“, – rašė Rusijos parlamentaras.

Oficiali Rusijos Federacijos Užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova savo ruožtu pareiškė, kad „jei Ukrainos pėdsakų Darios Duginos nužudyme versiją patvirtins kompetentingos institucijos, turėtume kalbėti apie valstybinį terorizmą Kijeve“.

 

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Michailas Podoliakas patikino, kad Kijevas nebuvo susijęs su Darios Duginos mirtimi.

„Pabrėžiu, kad Ukraina, žinoma, neturi nieko bendra su tuo, nes mes nesame nusikalstama valstybė, kuri yra Rusijos Federacija, ir juo labiau teroristinė valstybė“, – sakė jis ir pridūrė, kad Dugino dukters nužudymas yra kovos dėl valdžios ir įvairių grupių įtakos Rusijos Federacijoje įrodymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)

Komentarai ()