[Žinios trumpai] „Jei taip įvyks, NATO tikrai atsiųs savo kariuomenę - niekas pasaulyje nenori tokios tragedijos, bus mestos visos pajėgos“  ()

Rusų tinklaraštininkas Markas Feiginas pasakojo, po kokio įvykio NATO kariai greičiausiai būtų išsiųsti į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas teisininkas Feiginas naujame interviu teigia, kad NATO šalys sureaguotų į Zaporižės atominės elektrinės katastrofos pavojų. Pasak Feiginoo, Vakarų šalys negali leisti įvykti antrajam Černobyliui, nes radiacija pavojinga ne tik Ukrainai, bet ir visai Europai.

Feiginas mano, kad Rusijos valdžia gali nuspręsti susprogdinti Zaporožės atominę elektrinę: „Tai yra dviprasmiškas dalykas, galintis paveikti ir Rusiją. Sunku spręsti, kiek tam pasiruošusi Kremliaus vadovybė (jis sprendžia, rusai nieko nesprendžia). Vėl ir vėl jie suteikia pagrindo juos laikyti bepročiais.“

Markas Feiginas užtikrintai pareiškė, kad yra aplinkybių, kurioms esant Aljanso karių įvedimas į Ukrainos teritoriją yra daugiau nei įmanomas: „Kitas klausimas, kad juokauti su tuo pavojinga, todėl šantažas taip pat turi turėti savo ribas. Kur šios ribos? Kas gali į tai atsakysi? Niekas - Putinui į galvą neįlįsi. Pakartosiu dar kartą, Vakarai netoleruos, kad visą Europą uždengs radioaktyvus debesis su visomis Vakarams po Černobylio puikiai žinomomis pasekmėmis. Tai nėra kažkas naujo“. Feiginas mano, kad tokio pavojaus sumažinimui NATO šalys gali įvesti savo pajėgas į Ukrainą.

 

Su radioaktyviais debesimis negalima derėtis, jie nepripažįsta valstybių sienų, neturi empatijos ir neieško kaltininkų. Tai paveiktų visus. Ir visi privalo nuo to gintis.

(83)
(2)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: