[Žinios trumpai] Super gera ataka! Moderniausia haubica PzH-2000 smogė su M982 „Excalibur“ ir visiškai „apakino“ rusus - sunaikinta itin svarbi sistema  ()

Paskelbtas unikalaus RF ginkluotųjų pajėgų komplekso „Zoopark-1“ Pietų fronte sunaikinimo vaizdo įrašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai Pietų fronte didelio tikslumo smūgiu sunaikino retą Rusijos radarų kompleksą, skirtą žvalgybai ir ugnies kontrolei „Zoopark-1“.

Smūgio momentą užfiksavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinės žvalgybos dronas. Kovinė operacija buvo atlikta praėjusį penktadienį, rugpjūčio 19 d., Zaporožės kryptimi.

Be „Zoopark-1“, Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino dar 4 RF ginkluotųjų pajėgų šarvuočius ir automobilius, kurie buvo šalia komplekso. Iš viso į priešo poziciją buvo iššauti penki sviediniai, manoma, iš vokiškos haubicos PzH 2000. Ekspertai mano, kad šiame reide buvo panaudota raketa M982 „Excalibur“ ir submunicija SMArt 155.

 

„Zoopark-1“ – priešbaterinis radarų kompleksas. Tai leido Rusijos užpuolikams žvalgyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų šaudymo pozicijas, skaičiuojant iki 70 sviedinių paleidimo taškų per minutę.  Kompleksas, be kita ko, gali koreguoti grįžtamąją ugnį ir sekti dronus oro erdvėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(159)
(0)
(159)

Komentarai ()

Susijusios žymos: