Šalia Putino yra vienas protingiausių generolų pasaulyje? Zalužnas paskelbė absoliučiai netikėtą žinią  (2)

Gerasimovas yra termino „hibridinis karas“ autorius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-01 Šalia Putino yra vienas protingiausių generolų pasaulyje? Zalužnas paskelbė absoliučiai netikėtą žinią  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas  Valerijus Zalužnas  savo kabinete saugo Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko generolo Valerijaus Gerasimovo leidinius ir darbus. Apie tai Zalužnas papasakojo „The Time“.

„Užaugau pagal Rusijos karinę doktriną ir vis dar tikiu, kad visas karo mokslas yra Rusijoje. Mokiausi iš Gerasimovo. Perskaičiau viską, ką jis kada nors parašė. Jis yra protingiausias iš žmonių, ir mano lūkesčiai iš jo buvo didžiuliai“, - pasakoja Zalužnas apie savo „kolegą“, kuris už jį vyresnis beveik 18 metų.

Gerasimovas gimė Kazanėje 1955 m. 2013 metais jam suteiktas kariuomenės generolo vardas. 2016 metais jam buvo suteiktas Rusijos Federacijos didvyrio titulas.

 

2012 metų lapkritį Gerasimovas buvo paskirtas vyriausiuoju Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadu.

Daugelio užsienio karo ekspertų teigimu, jis laikomas vadinamosios „Gerasimovo doktrinos“, kuri sudarė Rusijos naujos kartos karo koncepcijos pagrindą, kūrėju. Gerasimovas yra termino „hibridinis karas“ autorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(14)
(36)

Komentarai (2)