[Žinios trumpai] JK skelbia grėsmingą įspėjimą: „Nėra jokios garantijos"  ()

JK Vyriausybės komunikacijos centro vadovas teigė, kad nėra jokių garantijų, kad Vakarai pamatys Rusijos pasirengimą. Kalbame apie galimą Kremliaus pasiruošimą branduoliniam smūgiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 11 d. atitinkamą informaciją pranešė Jeremy Flemmingas.

„Rusija yra vienintelė šalis, kuri kalba apie branduolinio ginklo naudojimą, ir turiu pasakyti, kad tai labai pavojinga“,- sakė Jeremy Flemmingas.

Pasak jo, Vakarai ir jų sąjungininkai galės pastebėti tikėtiną Rusijos pasirengimą tariamam branduoliniam smūgiui. Tačiau, pasak J. Flemmingo, garantijų niekada nėra.

Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kirilas Budanovas teigė, kad branduolinis smūgis yra paskutinis argumentas Rusijai. Pasak Budanovo: branduolinių raketų paleidimas „padarys galą" ir bus lemtingas sprendimas Rusijai.

Kremliaus vadovybė nedrįs spausti „branduolinio mygtuko“, nes supranta, kad tai problemos neišspręs.

 

„Jie šaukia apie tai iš televizorių ekranų, bet supranta, kuo jiems viskas baigsis. Tokių planų jie neturi“- sakė GUR vadovas.

Verta prisiminti, kad JAV Valstybės departamento atstovas spaudai Johnas Kirby spalio 11-ąją per instruktažą sakė, kad JAV dar nepatvirtino, jog V. Putinas ruošiasi panaudoti branduolinius ar masinio naikinimo ginklus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(3)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: