[Žinios trumpai] Sensacinga žinia apie Krymo tilto sprogimą: gali būti susijęs Kadyrovas - skelbiama labai įdomi informacija  ()

Sergejus Maslovas buvo laikomas nepaperkamu teisėju. Jis nagrinėjo Ramzano Kadyrovos dukters bylą, tačiau žuvo per Krymo tilto sprogimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-14 [Žinios trumpai] Sensacinga žinia apie Krymo tilto sprogimą: gali būti susijęs Kadyrovas - skelbiama labai įdomi informacija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprogimo ant Kerčės tilto tyrimas sulaukė netikėto tęsinio: paaiškėjo, kad incidento metu šalia buvo teisėjas Sergejus Maslovas, nagrinėjęs bylą prieš Putino draugo Čečėnijoje Ramzano Kadyrovo dukrą, informuoja „Meduza“.

Byloje, kurią Maslovas nagrinėjo prieš mirtį, buvo Aišat Kadyrova buvo kaltinamoji. Js mados namai leidyklai „Conde Nast“ turėjo sumokėti daugiau nei 800 tūkstančių rublių skolą, taip pat apie 900 tūkstančių rublių baudą. 1,7 milijonai rublių yra vos daugiau nei 27 tūkstančiai eurų. Kadyrovams tai - menki pinigai. Be to, leidykla jau buvo atsiėmusi pareiškimą ir ši byla buvo užverta.

„Meduza“ žurnalistai mano, kad teisėjo mirtis galėjo nebūti nelaimingas atsitikimas. Maslovas Maskvos Arbitražo teisme dirbo nuo 2014 metų, kai jį paskyrė Putinas. Jis nagrinėjo daug garsių bylų, susijusių su korporacijomis ir naftos pramone.

(34)
(4)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: