[Žinios trumpai] Tai bus tikras krachas Putinui: Arestovičius skelbia pačią trumpiausią Ukrainos pergalės strategiją  (6)

Dabartinė Ukrainos strategija galiausiai privers Maskvą nuspręsti sustabdyti agresiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskva negalės priversti Ukrainos ir Vakarų derėtis dėl karo įšaldymo, patikino Ukrainos Prezidentūros kanceliarijos vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius. Jis pabrėžė, kad derybos su Kremliumi Ukrainai neduotų jokios naudos. Priešingai - jos tik pailgintų kraujo praliejimą ir agoniją. Kyjivas dabar siekia kuo greičiau užbaigti konfliktą.

„Nieko neatsitiks, jokių derybų. Derybų su jais nebuvimas yra pati efektyviausia strategija greitam Rusijos Federacijos žlugimo sutvarkymui“, – sakė Arestovičius. Jis mano, kad atsisakydama derybų sau nepalankiomis sąlygomis Ukraina priartina Putino režimo griūtį.

Toks scenarijus, jo teigimu, itin naudingas Ukrainai, nes galiausiai privers Maskvą atsisakyti agresijos.

 

„Tai prasidės procesai, kurie bus mažai kontroliuojami. Ir mums labai naudingi. Nes Putino režimas subyrės į vidinį chaosą, negalės kariauti ir bus priverstas išvesti kariuomenę. Nesiderėti su jais yra trumpiausias kelias į pergalę dabar. Trumpiausia ir naudingiausia pergalės strategija Ukrainai“, – pareiškė Arestovičius.

(158)
(3)
(155)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: