[Žinios trumpai] 1000 km skriejantys ginklai - smogs tiesiai į Maskvą: Feiginas skelbia įspūdingą prognozę, kuo JAV slapta pagrasino Kremliui (Video)  ()

Markas Feiginas išsakė savo nuomonę, kaip Jungtinės Valstijos gali padėti sustabdyti Ukrainos kritinės infrastruktūros naikinimą bepiločiais orlaiviais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žymus teisininkas Markas Feiginas išsakė savo nuomonę, kaip Jungtinės Valstijos gali padėti sustabdyti Ukrainos kritinės infrastruktūros naikinimą bepiločiais orlaiviais. Jis mano, kad Jungtinių Amerikos Valstijų valdžia jau perspėjo Kremlių: jei nesiliaus masinis Ukrainos infrastruktūros bombardavimas, tai Ukraina gaus ir bepiločius orlaivius, ir tolimojo nuotolio raketas, kurios pasieks net RF sostinę.

Interviu su Marku Feiginu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Žinomas tinklaraštininkas aptarė neseniai įvykusį Austino ir Šoigu pokalbį:

„Manau, kad pirmoji pokalbio priežastis – Irano bepiločių orlaivių panaudojimas prieš Ukrainą bei infrastruktūros naikinimas. Kiek suprantu, rusai buvo įspėti. Manau, kad buvo pasakyta: jei tai nesiliaus, tai Ukraina bus aprūpinta tolimojo nuotolio ATACMS artilerijos sviediniais ir dronais, kurie nuskris 1 tūkst. km ir svaidys sprogmenis ant Rubliovkos. Tai, manau, Rusijos vadovybės neįkvėpė“.

 

Dar jis pridūrė: „Aš manau, kad artimiausiu metu, vienaip ar kitaip, iškils kritinės infrastruktūros naikinimo klausimas ir jis Ukrainai bus išspręstas. Čia tik mano nuomonė“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(161)
(3)
(158)

Komentarai ()

Susijusios žymos: