[Žinios trumpai] Medvedevas lankėsi Rusijos tankų gamykloje – vizitas toks tragiškas, kad įsiutęs grasina areštais: kas vyksta? (Video)  ()

Ginklams senkant, Rusijos karo pramonės pareigūnams gali būti pateikti baudžiamieji kaltinimai už „sutarties reikalavimų“ nesilaikymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Rusijos prezidentas ir Vladimiro Putino sąjungininkas, šiuo metu Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas netiesiogiai pagrasino šalies valstybinės gynybos pramonės pareigūnams pateikti baudžiamuosius kaltinimus dėl gamybos tikslų nepasiekimo.

Spalio 24 dieną lankydamasis pagrindinėje šalies tankų gamykloje „Uralvagonzavod“ Žemutiniame Tagilyje, D. Medvedevas atkreipė ypatingą dėmesį į galimas sutarties reikalavimų nesilaikymo pasekmes.

Medvedevas socialinio tinklo „Telegram“ įraše aprašė savo vizitą į Žemutinį Tagilį, kuris, jo teigimu, įvyko vyriausiojo vado Putino nurodymu.

Kartu buvo pateiktas trumpas vaizdo įrašas, kuriame matyti tankai T-72B3 ir T-90M įvairiuose gamybos etapuose. T-90M, kurių pavyzdžius dabar užėmė ir sunaikino Ukrainos pajėgos per konfliktą šioje šalyje, yra pažangiausias tankas, šiuo metu veikiantis Rusijos armijoje.

 

D. Medvedevas, kuris apžiūrėjo gamyklą vilkėdamas Gestapo stiliaus juodu odiniu paltu, aiškino, kas gali nutikti prastai veikiančioms gynybos įmonėms.

 

„Tikslas buvo nustatytas skrupulingai vykdyti vyriausybės gynybos sutartis visais pagrindiniais parametrais ir užkirsti kelią įrangos tiekimo sutrikimams“, – „Telegram“ rašė jis. „Atkreiptas dėmesys, kad visi rangovai gali būti patraukti atsakomybėn, taip pat ir baudžiamosiose bylose. Vykdymo priežiūra bus tęsiama“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(19)
(25)

Komentarai ()