[Žinios trumpai] „Tai galas! Kremlius sunaikino visą grupę“, - įsibrovėliai pasakoja apie pragarišką Rusijos armijos naktį Chersone (Video)  ()

Rusijos kariuomenės vadovybės Chersone palikti Rusijos kariai visomis priemonėmis stengiasi išvengti susitikimo su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lapkričio 11-osios naktį Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš tikrųjų apsupo Chersoną ir, nepatvirtintais duomenimis, pradėjo judėti link perėjų zonų. Tuo tarpu dešiniajame Dnipro krante, remiantis Rusijos Federacijos propaganda, rusų įsibrovėlių tebėra nuo 18 iki 22 tūkst. Tačiau pozicijų jie negina, visi bando pabėgti ir yra susikaupę perėjų zonoje.

Rusijos viešuose puslapiuose, kuriuose nagrinėjama karo tema, gausu pranešimų apie panikuojančius okupantus.

Vaizdo įrašą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“. Perspėjimas! Vaizdo įraše yra nešvankybių!

Vienas iš propagandistų pasakoja apie padėtį, nesirinkdamas žodžių: „Tuos, kurie tam (Chersono pasidavimui) bando rasti pasiteisinimų, siųskite kuo toliau. Siųskite ir tuos, kurie tiki, kad toliau viskas bus gerai. Nes Kryme kasami gynybiniai įtvirtinimai, o viename dalinyje paskutinis įsakymas buvo - persirengti civiliais ir nešdintis kaip nori“.

Kitas prorusiškas „Telegram“ kanalas „Alex Parker Media“ rašo, kad Rusijos kariuomenės Chersone gretose tvyro didžiulė panika. Okupantai bando pabėgti, griebdami viską, kas plaukia. Už mažas ir gumines valtis vyksta kovos, nes didelėse perėjose yra pavojus būti sunaikintam. 

Kiek vėliau pasirodė naujas įrašas: „Ten viskas daug blogiau, nei galėjome pagalvoti. Panika tik kyla. Technika apleista. Pagal optimistinį scenarijų Ukrainos ginkluotosios pajėgos į nelaisvę paims 5000 mūsų kariškių, o pagal pesimistinį - 20 000 karių. Čia jau galas“.

 

Pasak kanalo autorių, dėl pralaimėjimo Chersone kaltas Kremlius. Būtent jis „savo rankomis sunaikino visą grupę, kuri laikė dešinįjį Chersono krantą“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „Telegram“ kanalas rekomenduoja nepasitikėti skleidžiama informacija, kad dabar įsibrovėliai gali prarasti 20 000 gyvosios jėgos. Dabar duomenų apie jų skaičių nėra, tačiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos „deda visas pastangas, kad sudegintų šias piktąsias dvasias“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(380)
(12)
(368)

Komentarai ()

Susijusios žymos: