G20 sukėlė tikrą paranoją Putinui – skelbiama, ko diktatorius mirtinai išsigando  ()

Ko Putinas bijo? Dvi tikros priežastys, kodėl Rusijos prezidentas atsisakė vykti į G20 viršūnių susitikimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-11 G20 sukėlė tikrą paranoją Putinui – skelbiama, ko diktatorius mirtinai išsigando  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos sociologinės tarnybos „Ukrainos barometras“ direktorius Viktoras Neboženko savo „Facebook“ paskyroje dalijasi nuomone, kodėl Rusijos prezidentas atsisakė vykti į G20 viršūnių susitikimą.

G20 viršūnių susitikimo išvakarėse pagrindinis klausimas buvo, ar Vladimiras Putinas vyks į Balį. Tačiau šiandien jau žinoma, kad Rusijos delegacijai vadovaus užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas. Putinas bijo vykti į Indoneziją.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, pradėjęs karą Ukrainoje, nesiruošia į itin prestižinį renginį – G20 viršūnių susitikimą Balyje. Putinas nebijo nei kritikos, nei pažeminimo, jis yra gana ciniškas žmogus ir Rusijos propagandos dėka bet kokį pralaimėjimą sugebės pavadinti didvyriška pergale. Tačiau Putinas turi dvi baimes, kurių niekaip neatsikratys.

Pirmoji baimė susijusi su prasta jo sveikata. Putinas prarado daug, netikėtai sau ir savo aplinkai, greitai paseno ir yra silpnos sveikatos. Buvęs mačo greitai virto tulžingu seniu. Esant tokiai situacijai, V. Putinas nenori Balyje konkuruoti su senu Amerikos prezidentu Joe Bidenu, iš kurio visada tyčiojosi Rusijos propaganda. Atvykęs į Valdajų, Rusijoje, Vladimiras Putinas jautėsi stiprus ir galingas, tačiau Balyje, Indonezijoje, jis neturi nei klausytojų, nei draugų. Bus tik teisėjai ir kritikai.

 

Antroji Putino baimė dar stipresnė nei pirmoji. Tiesą sakant, Putinas labai bijo pasikėsinimo nužudyti ar perversmo Rusijoje. Taip dažnai nutinka nestabiliose, neišsivysčiusiose Trečiojo pasaulio šalyse. Jis tiesiog neturi Kremliuje nei politikų, nei kariškių, kurių dėka galėtų palikti šalį ir valdžią. Jis visus įtaria ir visus laiko priešais. Dabar jis priklauso nuo aplinkos, o ne aplinka nuo jo, kaip buvo ilgą laiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(6)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: