N-18! Rusai šoko būsenoje: žiaurus video su išsprogdintais „kadyroviečiais“, viskas aplink dega (Foto, Video)  ()

„Viskas sprogo“ – šoko būsenos okupantas nufilmavo HIMARS smūgio vietą Melitopolyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šeštadienio, gruodžio 10 d., vakarą okupuotame Melitopolyje nugriaudėjo galingi sprogimai. Smūgis buvo smogtas Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės bazei.

Rusijos karys nufilmavo atakos pasekmes. Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Apie sprogimus rytinėje Melitopolio miesto dalyje žmonės pradėjo rašyti šeštadienį apie 19 val. Jie atkreipė dėmesį į didelį įsibrovėlių ir greitosios pagalbos automobilių aktyvumą.

Netrukus informaciją patvirtino Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas. Anot jo, buvo užpulta Melitopolio cerkvė, kurią Rusijos kariai užgrobė prieš porą mėnesių ir pavertė „savo susibūrimų urvu“.

Vėliau tapo žinoma, kad buvo užpultas poilsio centras, kuriame buvo dislokuoti rusų kariai.

Netrukus internete buvo nutekintas vaizdo įrašas iš įvykio vietos. Jį įkėlė rusų okupantas su stipriu kaukazietišku akcentu. Jis parodė degančias pastato nuolaužas, žuvusių ir sužeistų kolegų kūnus. Rusas buvo šoko būsenos.

 

Meras Fiodorovas apibendrino išpuolio rezultatus. Remdamasis vietiniais šaltiniais, jis teigė, kad smūgio metu buvo „iškepta“ apie 200 Rusijos kariškių.

 

„Sužeisti orkai vežami į ligonines Kryme, nes Melitopolyje nebėra vietų. Greitosios pagalbos automobiliai atkeliauja iš įvairių Melitopolio vietų – ne tik iš rytų, kur įvyko sprogimas, bet ir iš pietų. Ne visi orkai gali patekti į ligonines. Kai kurie greitosios pagalbos automobiliai pasuka link morgo. Kaip sakoma, gero kelio“, – rašė miesto vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(1)
(154)

Komentarai ()

Susijusios žymos: