Prigožinas paskelbė, kodėl jam taip nepatinka Ukraina: „Jie turi tai, ką mes turėjome 1990-aisiais“ (Video)  (1)

Prigožinas papasakojo, kodėl jam nepatinka Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas padarė pareiškimą apie karą su Ukraina, kritikuodamas ukrainiečių gyvenimo būdą.

Po vieno iš žuvusių rusų samdinių laidotuvių, tiesiai priešais kapines, Prigožinas ėmė kritikuoti ukrainiečius, kad jie nori turėti gražių daiktų ir valgyti kokybiškus produktus.

Vaizdo įrašą pastebėjo Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, kuris savo „Telegram“ kanale paskelbė įrašo fragmentą.

„Jie turi tai, ką mes turėjome 1990-aisiais. Jie turi vartotojiškos visuomenės troškimų. Jie nori gražių dalykų, skanios dešros“, – sakė Prigožinas.

Anot jo, ukrainiečiams neva nerūpi, kad tūkstantmetę istoriją turinti Ukraina gali išnykti.

Komentuodamas vaizdo įrašą, Kazanskis pažymėjo, kaip tikrasis Rusijos samdinių vadas pripažino, kad Maskvos įvardytos karo priežastys nėra tikros: iš tikrųjų Rusijos valdžiai nepatinka, kad Ukraina siekia pagerinti gyvenimo lygį Rusijos tikrovės skurdo fone.

 

 

„Prigožinas, stovėdamas kapinių fone su šviežiais savo samdinių kapais, priekaištauja ukrainiečiams už tai, kad mes norime turėti gražių daiktų ir valgyti kokybiškus produktus. Vienintelė mūsų kaltė yra ta, kad mes tiesiog išdrįsome norėti geresnio gyvenimo ir nenorime gyventi smirdančiame Putino junge, pvz. kaip rusai“, – pažymėjo žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(193)
(6)
(187)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: