Ne savo protu: Danijos žvalgyba paskelbė sensaciją, kas galėjo padaryti įtaką V. Putino sprendimui pulti Ukrainą  ()

Turint omenyje, kad karas Ukrainoje Rusijai ir ypač Putinui gali baigtis labai prastai, pats sprendimas daug kam atrodo kvailas. Net kai prie Ukrainos sienų Rusija rinko pajėgas, daugybė ekspertų prognozavo, kad invazijos nebus, nes tai – labai prastas sprendimas. Bet Putinas jį priėmė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas galėjo priimti neteisingą sprendimą pradėti plataus masto karą prieš Ukrainą veikiamas stiprių narkotikų. Tai interviu „Berlingske“ paskelbė Danijos užsienio žvalgybos atstovas.

Jis patvirtino informaciją, kad Putinas, tikėtina, serga vėžiu, todėl vartoja gana stiprius vaistus, tarp jų ir hormoninius. Vienas iš to įrodymų yra tokio simptomo, kaip „mėnulio veidas“ (suapvalėjęs, patinęs veidas), atsiradimas. Tai – vienas iš šalutinio vaistų poveikio simptomų.

Kartais hormoninius vaistus vartojantys pacientai kenčia nuo megalomanijos. Galbūt tai turėjo įtakos sprendimui dėl agresijos prieš Ukrainą. Būtent liga ir vaistais Danijos žvalgyba aiškina padidėjusį Putino nerangumą. Gali būti, kad diktatorius jaučia stiprų skausmą, dėl kurio yra linkęs sėdėti tvirtai įsigriebęs į stalą ar kėdės ranktūrius.

Atkreipkite dėmesį, kad apie galimą mirtiną Rusijos diktatoriaus ligą pirmasis prabilo rusų politologas Valerijus Solovėjus, remdamasis informuotais šaltiniais. Jis tikina, kad V. Putinas serga keliomis sunkiomis ligomis, tarp jų ir onkologinėmis, dėl kurių artimiausiu metu bus priverstas palikti valdžią.

 

Žiniasklaida taip pat nustatė, kad Rusijos Federacijos lyderį pastaraisiais metais lydi gausus gydytojų kolektyvas. Dažnai šalia Putino būna chirurgas onkologas. Kremlius kategoriškai neigia gandus apie Putino ligą.

(43)
(11)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: