[Žinios trumpai] „Apie 600 žuvusių, viskas ištaškyta į gabalus!" Grandiozinis Ukrainos smūgis Naujametinę naktį lygiai 00:00 vietos laiku  (2)

Sunaikinta rašistų dislokacijos vieta Makijivkoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-02 [Žinios trumpai] „Apie 600 žuvusių, viskas ištaškyta į gabalus!" Grandiozinis Ukrainos smūgis Naujametinę naktį lygiai 00:00 vietos laiku  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį iš gruodžio 31-osios į sausio 1-ąją Makijivkoje buvo sunaikinta 19-oji profesinė mokykla, kurioje buvo dislokuoti mobilizuoti Rusijos kariuomenės kariai, dėl ko galėjo žūti iki 600 įsibrovėlių. Apie tai rašo vietiniai „Telegram“ kanalai, tačiau Donecko srities okupacinė administracija įvykio dar nekomentavo.

Pasak šaltinio, kuris informaciją gavo „praktiškai iš pirmų lūpų“, mokykla, esanti Put Iljičia rajone, Kremliovskaja ir Čiugujevskaja gatvių sankryžoje, buvo sugriauta iki pat pamatų.

„Ten buvo pragaras. Mūsiškiai sunaikino rašistų dislokacijos vietą su HIMARS. Mokyklos pastato nebėra“, - rašo vartotojas, slapyvardžiu @Hugo_StiglitzUA. Jis pridūrė, kad ten buvo daug RF ginkluotųjų pajėgų personalo.

„Ir jie buvo nužudyti lygiai 00:00. Ryte paskambino laimingas draugas. Sako, kad be stiklų, bet pakilios nuotaikos“, – rašoma žinutėje.

Pasak liudininkų, kariškių palaikai buvo išmėtyti po visą apylinkę.

Vietos gyventojai į įvykį reagavo skirtingai. Jei vieni užjaučia mirusiuosius ir kalba apie išdavikus tarp savųjų, tai kiti nuoširdžiai džiaugiasi.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(282)
(1)
(281)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: