[Žinios trumpai] „Solovjovai!“: Garsusis Ukrainos boksininkas paskelbė šiurpų likimą pagrindiniam Kremliaus propagandistui (Video)  ()

Garsusis Ukrainos boksininkas kreipėsi į propagandistą Vladimirą Solovjovą, įspėdamas jį apie pasekmes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsusis Ukrainos boksininkas Oleksandras Usikas savo tiesioginėje „Instagram“ transliacijoje palietė politines temas. Visų pirma ukrainietis kreipėsi į propagandistą Vladimirą Solovjovą, įspėdamas jį apie pasekmes.

Usikas nubrėžė paraleles su nacių propagandos ministru Jozefu Gebelsu.

„Kai kurie „ponai“, jeigu galima juos taip pavadinti, per televizorių šaukia, koks aš niekšas… Solovjovai, į tave kreipiuosi, į tave. Ar žinai, kaip baigė Gebelsas? Solovjovai, aū?! Kai kurie šaltiniai teigia, kad Gebelsas ir jo žmona nusižudė, prieš tai nunuodiję savo šešis vaikus. Gal aš klounas ir dar kažkas, bet kai tu kalbi apie „raudonąsias linijas“ noriu atsakyti. Suvereni valstybė gali eiti bet kur – į NATO ir ne į NATO“, – sakė Usikas.

Oleksandras mano, kad nereikia gerai išmanyti politikos, kad žinotum, ką daryti, kai tave užpuola.

„Kai ateina pas tave į namus, turi juos saugoti ir padėti savo žmonėms. O kai Rusijoje žmogus sako, kad yra prieš karą, jį pasodina į kalėjimą ir vadina išdaviku. Tai lengviausia padaryti. Šaukti apie fašizmą yra labai stipru, kai tu ką nors kaltini fašizmu ir nacizmu, o juk jūs esate tie patys fašistai“, – kalbėjo boksininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(381)
(5)
(376)

Komentarai ()

Susijusios žymos: