Internetą sprogdina unikalus kadras – tarp griuvėsių rasta gyva mergina pasakojo, kaip jai pavyko išgyventi per apšaudymą (Foto)  ()

Dnipro gyventoja Anastasija Švets sugebėjo išgyventi tik todėl, kad nuo vyrių nuplėštos durys apsaugojo ją nuo sugriauto pastato gelžbetonio nuolaužų. Tačiau ji vis dar nieko nežino apie savo tėvų likimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sugriauto namo Dnipro gyventoja Anastasija Švets, kurios nuotrauką išplatino dauguma Ukrainos žiniasklaidos ir socialinių tinklų, pasakojo, kaip jai pavyko išgyventi per apšaudymą sausio 14 d. Savo istoriją ji paskelbė savo „Instagram“ puslapyje.

„Neturiu žodžių, neturiu emocijų, nejaučiu nieko, išskyrus didžiulę tuštumą viduje“, – rašė Švets.

Pasak sužalotos merginos, ji gulėjo lovoje, kai Rusijos ginkluotųjų pajėgų raketa pataikė į jos namus ir sprogo. Merginą pridengė durys, kurias iš angos išmušė sprogimo banga.

 

„Trūksta dalies kambario, vonios, virtuvės, koridoriaus ir sandėliuko, yra praraja ir aš pamačiau likusį įėjimą, kažkieno įėjimą“, – savo sekėjams sakė Švets.

 

Mergina iki šiol nežino, kas nutiko jos tėvams. Liudininkų teigimu, po raketos smūgio jie buvo matyti gyvi. Tačiau Anastasija įsitikinusi, kad sprogimo metu jos mama ir tėvas buvo virtuvėje, iš kurios nieko nebeliko.

Sužalota Dnipro moteris taip pat prisiminė, kaip tą dieną, kai miestas buvo apšaudytas, ji su šeima gyveno savo kasdienybę: valgė mamos ruoštą maistą, juokėsi iš tėčio pokštų ir fotografavo šuniukus.

 

Be to, 23 metų Anastasija pasakojo apie dar vieną asmeninę tragediją: prieš kelis mėnesius jos mylimasis žuvo vykdydamas kovinę užduotį.

„Išpopuliarėjau, nors to ir nenorėjau, mane skelbia beveik kiekviena žiniasklaidos priemonė. O aš noriu pas tėvus. Skauda", – savo publikacijos pabaigoje rašė Švets.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(1)
(52)

Komentarai ()