[Žinios trumpai] „Atrodo bauginančiai. Darosi kritiškai pavojinga“: euforija baigta - Skabejeva skelbia netikėtą pareiškimą dėl tankų Ukrainai (Video)  (1)

Rusijos propagandistus ištiko naujas isterijos priepuolis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiulė Vakarų sąjungininkų pagalba Ukrainai sukėlė naują isterijos priepuolį tarp Rusijos propagandistų. Dabar jie „neima Kyjivo per tris dienas“, dabar nerimauja, nes padėtis Rusijos Federacijoje atrodo bauginanti.

Skabejevos tonas smarkiai pasikeitė, o tiesioginėje pokalbių laidoje „60 minučių“ ji pradėjo panikuoti dėl tankų tiekimo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Prieš metus ji savo studijoje braižė Ukrainos padalijimo į kelias dalis žemėlapius, o dabar jai jau nelinksma. Vaizdo įrašo fragmentą savo „Youtube“ kanale paskelbė žurnalistas Denisas Kazanskis.

Sunerimusi Skabejeva pokalbiui į studiją pakvietė „kadyrovietį“ Apti Alaudinovą.

„Pristatymai atrodo bauginančiai. Žinoma, mes nerimaujame. Pakalbėkime apie tankus iš atšiauraus realizmo pozicijų. Visa tai atrodo pernelyg pavojinga, o Vokietija, mes bijojome Vokietijos, dabar dar ir amerikiečiai siunčia „Abrams“, ar planuojame laimėti pavasarį?

 

Tai, pirma, ir, antra, ar tiekimo intensyvumas telpa jūsų galvoje? Vakar buvo tankai, dabar yra lėktuvai – jie visai rimtai kalba apie karinį kontingentą. Bet aš nekviečiu bijoti. Tiesiog reikia pakeisti taktiką arba požiūrį į tai: viskas tikrai darosi kritiškai pavojinga“, – sako ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(277)
(3)
(274)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: