Pajudėjo Rusijos ordos: prasideda košmariškas karo etapas  (1)

„Vasaris bus labai nuožmus. O gal ir kovas.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-11 Pajudėjo Rusijos ordos: prasideda košmariškas karo etapas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar daugiau nei šimtas tūkstančių Rusijos įsibrovėlių bando prasiveržti pro Limaną, Kreminą palei Donecko ir Charkivo sričių administracines sienas. Dar įsibrovėliai šturmuoja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų įtvirtinimus Vuhledaro srityje, kad galėtų judėti palei Donecko ir Dnipropetrovsko sričių sienas.

Tai pranešė buvęs buvęs liaudies deputatas Borislavas Bereza.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5961 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Kas bus toliau? Vasaris bus labai nuožmus. O gal ir kovas. Taip, rusai turi perpus mažiau šarvuočių ir artilerijos nei prieš metus. Tačiau patrankų mėsos turi labai daug. Kad ją sumaltume, turėsime labai sunkių mūšių. Reikia atsiminti, kad karas susideda ne tik iš pergalių ir išlaisvintų miestų“, – komentavo jis.

 

Bereza prognozuoja, kad šį pavasarį Rusijos kariuomenė patirs labai didelių nuostolių, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos, sustiprintos Vakarų sąjungininkų tankais, lėktuvais ir raketomis, žengs į priekį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(243)
(10)
(233)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: