„Tai pagrindinis Putino tikslas“. Pirmą kartą per visą karą parodė Ukrainos „Sprendimų centrą“ - ten generolas Syrskis ir kiti (Video)  ()

„Aš sąmoningai vadinu šią vietą „Sprendimų centru“, nes taip mūsų priešas vadina tokias vietas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos televizijos laidų vedėjas Dmitrijus Komarovas socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė trumpą vaizdo įrašą, kuriame matomas vienas iš Ukrainos gynybos pajėgų kovinio valdymo centrų.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5948 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Aš sąmoningai vadinu šią vietą „Sprendimų centru“, nes taip mūsų priešas vadina tokias vietas. Ir jos yra pagrindinis priešo tikslas“, - rašė jis.

 

Kadre pavaizduoti generolo kariuomenės vadovai, vadovaujami Aleksandro Syrskio, dirbantys patalpoje su dešimtimis kompiuterių, ekranais su situacija iš fronto ir karo veiksmų žemėlapiais.

Kur ir kada įvyko filmavimas, nežinoma: „Viskas buvo padaryta laikantis saugumo priemonių po daugelio mėnesių laukto susitikimo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(0)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: