Didžiulis pablogėjimas Luhansko srityje: Rusija pradeda galingą puolimą su aviacija, bandoma pralaužti frontą  ()

Kreminos ir Bilohorivkos kryptimi jaučiamas priešo veiksmų paūmėjimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Evakuotos Luhansko srities karinės administracijos vadovas Sehijus Gaidai interviu Ukrainos korespondentams sakė, kad Luhansko srityje, Kreminos, taip pat Bilohorivkos kryptimi, pastebėtas gana didelis paūmėjimas. Regiono vadovas apie tai rašo savo „Telegram“ kanale.

Anot jo, Rusijos karo nusikaltėliai itin atkakliai puolamąsias operacijas vykdo bangomis, o savo grobuoniškiems tikslams pasiekti pasitelkia aviaciją.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5926 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Paūmėjimas yra galingas, ypač Bilohorivkos kryptimi ir Kreminos kryptimi. Daug apšaudymų, priešas pasitelkė lėktuvus. Atakos nuolat kyla „bangomis“ iš skirtingų pusių“, – sakė Gaidai.

 

Vadovas atkreipė dėmesį ir į tai, kaip priešas platina išsigalvotas naujienas apie tai, kad Rusijos Federacija esą išstūmė Ukrainos karius iš Luhansko srities. Gaidai teigė, kad gali specialiai priartėti prie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų priešakinių pozicijų ir nufotografuoti, kad įrodytų, jog Ukrainos gynėjai laikosi Luhansko srityje ir iš ten neatsitraukė į Donecko ar Charkivo sritis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(11)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: