Ždanovas skelbia, kad situacija labai rimta: „Puolimas auga, prasidėjo pirmasis etapas“  ()

Rusija palaipsniui plėtoja naują puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija palaipsniui plėtoja naują puolimą. Tai truks dar mažiausiai dvi savaites, o kulminacijos reikėtų tikėtis kovo mėnesį.

Tokią nuomonę interviu „OBOZREVATEL“ išsakė karo ekspertas Olegas Ždanovas. Jo pastebėjimais, okupantai jau plėtoja planuojamas puolimo operacijas Kupjansko, Vuhedarsko ir Bachmuto kryptimis.

„Puolimas tęsiasi, jis tik auga. Tikiu, kad tai yra pirmasis etapas. Jį didins karių skaičius, padidės pastangos. Ten, kur priešas sulaukia rimto atkirčio, ​​jis persigrupuoja ir perkelia karius, kad didinti spaudimą mūsų gynybai, kaip tai vyksta Vuhledare ir Bachmute. Šiandien jau matome naujas puolimo kryptis – palei Oskol upę nuo Rusijos sienos iki Kupjansko. Dar dvi savaites puolimas stiprės ir jo kulminacija, manau, bus kovo mėnesį. Tai yra maksimumas, kurį jie gali parodyti šiandien“, – sakė Ždanovas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5962 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Kaip pastebėjo ekspertas, sklando gandai, kad V. Putinas užsibrėžė užduotį pasiekti rezultatų iki vasario 21–22 d., kad galėtų pranešti apie sėkmę fronte federalinei asamblėjai. Iki tos datos įsibrovėliai didins savo pastangas.

 

„Toliau bus nuosmukis, bet ne anksčiau kaip antrą kovo savaitę. O tada viskas priklausys nuo mūsų pačių – kaip efektyviai nugalėsime priešą. Priešo jėgos bus išsekusios“, – reziumavo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: