„Jie ne idiotai“. Kremliaus elitas ima įtarti baisią tiesą, koks yra Putino planas „B“  ()

Buvęs V. Putino kalbų rašytojas Abbasas Galliamovas užtikrintai pareiškė, kad Rusijos elitas pradeda suprasti, koks yra Kremliaus diktatoriaus planas B.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos aktyvistas ir polittechnologas Abbasas Galliamovas paaiškino, kodėl Kremliaus elitas taip dažnai „puola į isteriją“ viešojoje erdvėje. Jo žodžiais tariant, aukšto rango rusai suvokia, kad jų laukia Niurnbergas, nes „vadas“ neturi plano B: jis paseno ir tiesiog dreifuoja pasroviui krioklio link, tempdamas su savimi visus kitus.

„Putino kalba Federaliniame susirinkime padarė slegiantį įspūdį“, – sakė Galiamovas. – „Viskas, kuo šiandien gyvena Rusijos valdančioji klasė, yra viltis. Kažkam ji jau mirė, kai kurie vis dar viliasi. Jie galvoja: „Negali būti, kad viršininkas neturi plano B“. Ir kiekvieną kartą, kai jis pasirodo viešumoje, žadėdamas didelę istorinę kalbą, jie visi sėdi suspaudę kumščius ir laukia: „Na, dabar jis paskelbs, ir mes žinosime, kad tai jau viskas, išsigelbėjimas!“ Ir vėl išgirsta jį kalbant tas pačias nesąmones, kurias jis kalba jau daugelį metų. Jis skundžiasi Vakarais ir pasakoja, kaip „mums gerai sekasi“. Bet jie nėra idiotai, juk jie valdo visą tą „ekonomiką„ ir puikiai žino, kokia yra tikroji padėtis ten.

Pasak A. Galiamovo, po kiekvienos kalbos Rusijos elitas dar labiau įsitikina, kad V. Putinas neturi plano B ir nebesugeba manevruoti. „Arba jis anksčiau nebuvo genijus ir jie įsivaizdavo jį esant kažkokiu Hanibalu, arba jis tiesiog paseno. Tačiau bet kuriuo atveju senukas išsikvėpė ir tiesiog dreifuoja. Jis negali irkluoti ir negali pasirinkti kurso. Ir jie visi nešami tiesiai link krioklio. Jie nukris žemyn, o to krioklio triukšmas vis garsiau ir garsiau skamba jų ausyse“, – tokį įdomų palyginimą sugalvojo polittechnologas. Būtent todėl Rusijos valdininkai yra tokie prislėgti ir isteriški: jie nebeturi jėgų apsimesti optimistais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(329)
(4)
(325)

Komentarai ()