[ŽT] „Tiesioginiame kontakte jie nevykę“: atskleista tiesa, ką Ukrainoje daro Kadyrovo smogikai  ()

Luhansko srities karinės administracijos vadovas Serhijus Haidajus atskleidė tiesą apie „kadyrovcus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Luhansko srities karinės administracijos vadovas Serhijus Haidajus atskleidė tiesą apie „kadyrovcus“. Jo interviu „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Pasak Haidajaus, „kadyrovcai“ yra karinės patirties neturintys žmonės, kurie savo įgūdžius gali demonstruoti tik parodomuose pasirodymuose salėje, o ne kovinėmis sąlygomis:

„Tiesioginio kontakto jie neturi. Galbūt jie gerai kovoja ant tatamio, bet tai nėra sporto varžybos. Čia vyksta karas, o juos matėme tik filmuojančius, kaip iš kulkosvaidžių ar granatsvaidžių šaudo į tuščius pastatus, šaukia savo tezes ir tiek“.

„Jų pagrindinė funkcija yra tik išvogti derlių, grūdus, įrangą ir šaudyti tuos, kurie bėga nuo fronto linijos“, – sako Haidajus.

 

„Putinas kaip ir 90-aisiais, tiesiog moka pinigus Kadyrovui už taiką regione. Iš tiesų, už milijardus dolerių, kuriuos gavo Kadyrovas, jis pirmiausia padidino savo turtą iki kosminių aukštumų. Antra, jis tikrai sugebėjo sukurti savo kariuomenę, aprūpino ją technika, jie yra gerai apsirengę, turi gerą ginkluotę, bet neturi kovinės patirties“, – pabrėžė Luhansko srities karinės administracijos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(3)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: