[ŽT] Rusams smogė Ukrainos Rembo! Butusovas skelbia, ką per vieną mūšį padarė su 5 priešo tankais ir 3 šarvuočiais (Video)  ()

Viename mūšyje 79-osios oro desantininkų brigados desantininkas sunaikino 5 priešo tankus ir 3 pėstininkų kovos mašinas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-28 [ŽT] Rusams smogė Ukrainos Rembo! Butusovas skelbia, ką per vieną mūšį padarė su 5 priešo tankais ir 3 šarvuočiais (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viename mūšyje 79-osios oro desantininkų brigados desantininkas sunaikino 8 priešo šarvuočius: 5 tankus ir 3 pėstininkų kovos mašinas.

Jurijus Butusovas, Censor.NET vyriausiasis redaktorius, rašo apie tai savo soc. tinklo paskyroje ir skelbia mūšio fragmento vaizdo įrašą.

„Priešas ėmėsi masinio šturmo prieš ukrainiečių pozicijas Marynkos apylinkėse. Tačiau desantininko drąsa ir kariniai įgūdžiai sutrukdė rusų įsibrovėliams. Nuolat keisdamas šaudymo pozicijas, prieštankinio rezervo karys, pasitelkęs amerikiečių prieštankinį kompleksą „Javelin“, sunaikino šarvuočius, tarp kurių buvo 5 tankai ir 3 priešo pėstininkų kovos mašinos.

 

Darbą baigė brigados artilerija, kuri stipriai sumušė kitus priešo šarvuočius. Be to, tiksli ugnis, kuria desantininkas pasitiko priešo pėstininkus, nepaliko priešui šansų.

Iš viso šiame sunkiame mūšyje buvo sunaikinti 5 tankai ir 7 priešo pėstininkų kovos mašinos“, – rašo Butusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(112)
(1)
(111)

Komentarai ()

Susijusios žymos: