[ŽT] Prasideda: „DLR“ skelbia apie „Leopard“ tanko kartu su įgula užgrobimą  ()

„Rusai degraduoja su savo lakia vaizduote. Ar jie dar neužgrobė F-16?“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-01 [ŽT] Prasideda: „DLR“ skelbia apie „Leopard“ tanko kartu su įgula užgrobimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik spėjo į Ukrainą atvykti vokiečių tankai „Leopard“, o rusai jau rado kuo pasigirti. Anot jų, jie užgrobė tanką kartu su įgula iš Lenkijos.

Atitinkamą pasaką pasakoja vadinamoji pseudorespublikos žiniasklaida. Kovo 1 d. buvo pranešta, kad per kažkokį stebuklą okupantams pavyko sučiupti vokiečių leopardą netoli Bachmuto.

Šios juokingos istorijos vyšnia ant torto tapo įgula. „DLR“ vadovo Pušilino patarėja Jana Gagina sakė, kad buvo sučiuptas ne tik tankas „Leopard“, bet ir įgula. Atitinkamą informaciją vėliau patvirtino „Vieningosios Rusijos“ Donecko skyriaus sekretoriaus pavaduotojas Aleksejus Muratovas.

„Kiek žinau, užgrobto tanko įgula yra lenkų samdiniai. Lenkija apskritai demonstruoja maksimalią agresiją ir užima stipresnę antirusišką poziciją nei kitos kolektyvinių Vakarų šalys“, - skundėsi Muratovas.

Įdomu tai, kad Rusijos gynybos ministerija apie paimtą „trofėjų“ „Leopard“ dar nerašė ir kol kas nekomentavo. Kai kurie kariniai šaltiniai išreiškė abejonę, kad vargu ar tai įmanoma.

 

Labai gerai į šią situaciją sureagavo Mariupolio mero patarėjas Petras Andriuščenka, pareiškęs, kad „rusai degraduoja su savo lakia vaizduote. Ar jie dar neužgrobė F-16?“ – ironiškai pridūrė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(161)
(11)
(150)

Komentarai ()

Susijusios žymos: