„Jis visiškas beprotis? Tai sukels pilietinį karą!“ Girkinas pašiurpęs, kokį pasiūlymą paskelbė Dūmos deputatas (Video)  ()

Rusijos valdžia atvirai pripažįsta, kad jų oro gynybos sistema yra skylėta.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-05 „Jis visiškas beprotis? Tai sukels pilietinį karą!“ Girkinas pašiurpęs, kokį pasiūlymą paskelbė Dūmos deputatas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Valstybės Dūmos gynybos komiteto vadovas generolas Andrejus Kartapolovas pasiūlė, kad rusai turėtų patys pasirūpinti savo oro gynyba. Iš tikrųjų jis pripažino, kad valstybė nepajėgi vykdyti savo tiesioginės pareigos apsaugoti gyventojus.

Šis Rusijos įstatymų leidėjo pareiškimas supykdė Rusijos Federacijos federalinės saugumo tarnybos diversantą Igorį Girkiną (Strelkovą), praneša Dialogue.UA.

„Rusijos bendrovės turėtų pačios įsigyti oro gynybos sistemas kovai su dronais, nes Gynybos ministerijos lėšos sutelktos svarbiems valstybiniams ir kariniams objektams dengti“, – sakė A. Kartapolovas. Jis pridūrė, kad tokios priemonės, kurios leistų kompanijai numušti priešo dronus, esą yra „nebrangios“ ir jas turėtų įsigyti „kiekviena save gerbianti korporacija“.

Strelkovas labai pasipiktino Valstybės Dūmos deputato pasiūlymu. Jis suabejojo jo protiniais gebėjimais. Karo nusikaltėlis baiminasi, kad tokia tendencija sukels pilietinį karą Rusijos Federacijoje.

„Ore sklando mintis: norint apsiginti nuo teroristų ir oro antskrydžių, kiekviena savivaldybė turi sukurti savo kariuomenę, nes mūsų visos šalies ginkluotosios pajėgos nepajėgios susitvarkyti... Taip jau buvo per paskutinį pilietinį karą... Šimtai gaujų kariavo tarpusavyje ir su valstybėmis, kurios atsirado ir išnyko buvusios Rusijos imperijos teritorijoje. Ar galime tai pakartoti?“ – piktinosi Strelkovas.

 

Pažymėtina, kad nuo vasario pabaigos vakarinė Rusijos dalis sistemingai atakuojama bepiločiais lėktuvais. Buvo smogta Rusijos kariniams ir energetikos objektams. Rusijos priešlėktuvinė gynyba parodė visišką nesugebėjimą atremti šią grėsmę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(2)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: