„60 000 armija mus visus nušluos“. Propagandinis „Telegram“ kanalas prapliupo keiksmais prieš idiotą Saldo  ()

Saldo bandymas nuraminti rusus dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo sukėlė gerai informuotų Rusijos „Z propagandistų“ pasipiktinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propaganda piktinasi okupuotos Chersono srities „mero“ Volodymyro Saldo pareiškimu, kad Ukrainos kariuomenė neva neturi pakankamai resursų pulti kairįjį Dnipro krantą.

Vienas didžiausių Rusijos Federacijos karo tema rašančių propagandinių „Telegram“ kanalų prapliupo keiksmais prieš Saldo, nes jis klaidina rusus.

Rusijos propagandistas prisiminė, kaip Maskva ir jos marionetės anksčiau pareiškė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos neturi jėgų ir išteklių Chersonui išvaduoti, tačiau lapkritį Rusijos armija buvo priversta bėgti iš miesto.

„Jie taip pat neturėjo jėgų ir išteklių įžengti į Chersoną, tikriausiai, tiesa?“ – ironizuoja žinutės autorius.

Anot jo, būtent toks požiūris į informacinę kampaniją ir karines operacijas lėmė milžiniškus Rusijos armijos pralaimėjimus invazijos į Ukrainą metu.

 

Propagandistas teigia, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos Zaporižios srityje kaupia didžiulius karinius išteklius kontrpuolimui.

„Ten buvo suburta maždaug 60 000 karių grupė su įranga ir sviediniais. Skirtingai nei mes, jie neturi problemų. Jie vyks į Zaporižios sritį, o iš ten „labas, kairysis krante“, – pavojaus varpais skambina rusų propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(0)
(153)

Komentarai ()

Susijusios žymos: