[ŽT] „Jie meta uniformas, slepia ginklus“. Melitopolyje neįtikėtini įvykiai - skelbiama, ką daro rusai  ()

Prie Melitopolio okupantai keičia taktiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie Melitopolio okupantai keičia taktiką: persirengia civiliais drabužiais, nusiskuta barzdas, slepia ginklus. Vietos bendradarbiai pradėjo kažką įtarti, išdavikų ratuose auga panika.

Melitopolio rajone okupantai iš viršaus gavo nurodymą asimiliuotis su vietos gyventojais, rašo „RIA Melitopol“ „Telegram“ kanalas.

Įsakymas buvo įvykdytas per trumpiausią įmanomą laiką: 13 km nuo Melitopolio, Mirnoje gyvenvietėje, Rusijos Federacijos kariškiai atsikrato uniformų ir ten vaikšto civiliais drabužiais be ginklų. Jei anksčiau ROV atstovai šaudė kulkosvaidžiais ir gąsdino gyventojus, tai dabar jie bando užmegzti ryšį. Pasak vietinių gyventojų, kariai nusiskuto barzdas arba tvarkingai jas kerpa, kad neišsiskirtų tarp gyventojų.

 

Jie aiškiai kažko siekia. Kolaborantai gyvenvietėje panikuoja, nes kyla įtarimas, kad Melitopolyje ruošiamas „geros valios žingsnis“.

Be to, išdavikai su įsibrovėliais kelia skandalus dėl pinigų. Gerai įrengtuose vasarnamiuose apsigyvenę kariai atsisako mokėti už sunaudotą elektrą ir dujas ir siunčia kolaborantus su fraze: „Tegul Putinas sumoka už mus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(4)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: