Z-korespondentai skelbia galingą Ukrainos smūgį: „Jie puola masiškai, medžioja šarvuočius, MLRS, Buk, yra aukų!“  (1)

Rusai praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos masiškai puola rusus dronais kamikadzėmis, kenkdami priešo įrangai ir darbo jėgai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-korespondentai skundžiasi, kad fronto linijoje prie Jasinuvatos Ukrainos ginkluotosios pajėgos perėjo prie masinio dronų kamikadzių, medžiojančių Rusijos šarvuočius, MLRS ir oro gynybos sistemas, taktikos.

Ukrainos kariuomenės bepiločiai orlaiviai kenkia bet kokiam Rusijos taikiniui susirėmimų zonoje, gąsdindami okupantus fronto linijoje.

Rusijos karo propagandistė Marina Charkova savo „Vkontakte“ paskyroje praneša, kad per pastarąsias kelias dienas padėtis rusams smarkiai pablogėjo.

„Jasinuvatos fronto dalis. Kaip sakė mūsų kariai, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo masiškai naudoti dronus kamikadzes. Jie medžioja mūsų įrangą – „Buk“ kompleksus, „Grad“ MLRS transporto priemones. Deja, yra sužeistųjų...“ – rašo ji.

 

Negana to, Ukrainos kariai taupydami sviedinius, haubicų darbą pakeitė atakos dronų darbu. Tikriausiai taip galėjo nutikti dėl pasirengimo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimui, kurio pagrindine dalimi gali tapti sviediniai.

Rusės teigimu, bet kokie puolimo bandymai Rusijos kariams brangiai kainuoja dėl didelių nuostolių. Tuo pat metu Ukrainos ginkluotosios pajėgos slopina Rusijos ryšius elektroninio karo priemonėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(3)
(151)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: