„Gali būti didelių permainų“. Skelbiama, kam slapta ruošiasi Putinas  ()

Vladimiras Putinas tariamai lankėsi laikinai okupuotuose Chersono ir Luhansko regionuose. Tai tikriausiai yra didelės informacijos kampanijos pradžia prieš svarbius pranešimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip mano Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas, lakūnas-instruktorius Romanas Svitanas. Jis pabrėžė, kad Chersone galėjo lankytis Putino dubleris, nes Rusijos prezidentas įprastai laikomas labai saugiai. „Ir žmonės, su kuriais ši būtybė bendravo, nebuvo pasiruošę – dvi savaites jie nebuvo laikomi karantine“, – ironizavo Svitanas.

Jis daro prielaidą, kad Putinas greičiausiai nori paskelbti apie perėjimą prie gynybos. Prigožinas ne šiaip prabilo apie vadinamosios „specoperacijos“ nutraukimą. Tokios ekskursijos iš bunkerio turėtų paruošti Rusijos visuomenę svarbiems pranešimams.

„Perėjimas prie gynybos yra priverstinis puolimą vykdžiusios armijos žingsnis. Rusija tai padarė. Tai matėme žiemą nuo Vuhledaro iki Kupiansko“, – sakė Svitanas.

 

Jis pabrėžė, kad naujausiais Prigožino pareiškimais siekiama tik patikrinti rusų reakciją. „Manau, kad Rusijos karinė-politinė vadovybė nuspręs nutraukti „specoperaciją“ arba paskelbs apie perėjimą prie gynybos su visais „taikos pasiūlymais“ atiduoti jiems okupuotas teritorijas“, –  prognozavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas.

(56)
(1)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: