„Galiu pakartoti, kad visiems būtų aišku“. Zelenskis skelbia oficialų pranešimą apie smūgį Kremliui  (3)

Ukraina nevykdė jokių išpuolių prieš Kremlių ir Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną. Valstybė savo teritorijai ginti naudoja ginklus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-03 „Galiu pakartoti, kad visiems būtų aišku“. Zelenskis skelbia oficialų pranešimą apie smūgį Kremliui  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pakomentavo Rusijos kaltinimus, kad Ukraina surengė išpuolį prieš Kremlių.

„Galiu pakartoti šią žinią, manau, kad visiems būtų aišku: mes nepuolame Putino ar Maskvos“, – sakė Ukrainos prezidentas.

Zelenskis pabrėžė, kad Ukraina gina savo teritoriją, savo kaimus ir miestus. „Mums ir tam neužtenka ginklų. Todėl kitur jų nenaudojame. Turime deficitą, negalime panaudoti nieko, niekur. Dėl to Putino nepuolėme, paliksime tai tribunolui“, – pridūrė prezidentas.

„Viskas labai paprasta. Rusija neturi pergalių. Jis (Putinas – red.) nebegali motyvuoti savo valstybės, jis neturi pergalių mūšio lauke. Antroji pasaulio armija pralaimėjo, jie negali mūsų užimti. Dabar jam reikia kažkaip motyvuoti žmones eiti į frontą. Išskyrus vagneriečius, kurie nušaunami, jei neina pirmyn ir sukasi atgal“, – pridūrė Zelenskis.

 

Zelenskis pažymėjo, kad Putinas nebegali savo žmonėms kalbėti apie pergales, nes jų tiesiog nėra.

„Jie pralaimėjo šį karą, pralaimėjo istoriškai. Dabar jam reikia padaryti ką nors drastiško. Tai dronai, tai kokios žąsys juos bombarduoja. Jie sugalvos tokius žingsnius. Ir viskas galėtų būti išspręsta paprasčiau - nereikia nieko gąsdinti, o tiesiog palikit mūsų teritoriją, kurią visi pripažįsta“, – pridūrė Ukrainos vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(150)
(4)
(145)

Komentarai (3)