[ŽT] „Aš turiu tai padaryti“. Vaikulė atskleidė, kodėl Pugačiova grįžo į Rusiją  ()

„Man atrodo, ji ne mažiau svarbus žmogus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinią, kad Alla Pugačiova grįžo į Rusiją, pakomentavo žinoma dainininkė Laima Vaikulė. Ji kalbėjo su ja telefonu ir žino, kodėl dainininkė skubiai išskrido į Maskvą.

Vaikulės teigimu, Pugačiova iš tikrųjų nuvyko į savo draugo - mados dizainerio Valentino Judaškino laidotuves. Ji suprato, kad turės palikti savo vaikus, tačiau primadona jų nepasiėmė su savimi į Maskvą.

Pugačiova pasakojo Vaikulei, kad prieš pat mirtį Judaškinas buvo pas ją atvykęs. Kaip žinia, mados kūrėjas jau daug metų kovojo su vėžiu.

Prieš porą savaičių jis atėjo pas mane toks sergantis, tai aš dabar neisiu į jo laidotuves? Vaikai liks, jie bus prižiūrėti, aš turiu važiuoti“, - citavo Pugačiovą Vaikulė laidos „I grianul Grem “ eteryje.

Dainininkė taip pat atsakė, ar bandė atkalbėti Pugačiovą nuo kelionės į Rusijos Federaciją. Primadonos ir jos vyro komiko Maksymo Galkino pozicija sukėlė daug kritikos šalies agresorės teritorijoje. Jie nepritarė plataus masto karui Ukrainoje ir persikėlė į Izraelį, o tai labai supykdė rusus.

 

Vaikulė nemano, kad dainininkė neturėjo vykti į Rusijos Federaciją. Jos vizitą ji palygino su Kinijos prezidento Xi Jinpingo vizitu į Maskvą.

„Man atrodo, ji ne mažiau svarbus žmogus“, – pažymėjo Vaikulė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(5)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: