Prigožinas skelbia apie operaciją „Bachmuto mėsmalė“. Žaibiška Ukrainos reakcija  ()

„Vagneriečių“ lyderis teigė, kad pagrindinė jo samdinių užduotis Bachmute buvo sukurti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „mėsmalę“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-08 Prigožinas skelbia apie operaciją „Bachmuto mėsmalė“. Žaibiška Ukrainos reakcija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo pačiu metu Ukrainos kariuomenė užsiminė, kad tai neturi nieko bendra su sveiku protu, nes kartais „Wagner“ gretose nuostoliai, palyginti su Ukrainos nuostoliais, buvo 10 prieš 1.

Sekmadienį, gegužės 7 d., Rytų pajėgų grupės spaudos sekretorius paneigė „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino žodžius, kad Bachmutas atliko mėsmalės, kurioje žuvo daug Ukrainos gynėjų, funkciją.

Kaip pažymėjo spaudos sekretorius, tikėtina, kad Prigožinas iki galo nesupranta, kad  žudyti civilius Afrikoje toli gražu nėra tas pats, kas priešintis Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Tačiau pamažu vienam iš užpuolikų vadų ateina nušvitimas, todėl jis ima skelbti visokius senatvinius pareiškimus. Žinoma, į juos žiūrėti rimtai nereikia.

Be to, akivaizdu, kad Prigožino kalbos apie tariamą „amunicijos badą“ arba vadinamąją „mėsmalę Bachmute“ yra visiška nesąmonė:

 

Pirma, Rusija fronte sunaudoja apie 25 000 sviedinių per dieną. Iš jų pusę sunaudoja „Wagner“. Tai yra toks amunicijos kiekis, apie kurį Ukrainos ginkluotosios pajėgos negalėjo net pasvajoti.

Antra, Bachmutas tapo mėsmale pirmiausia „Wagner“ samdiniams, o ne Ukrainos gynėjams. Tiesą sakant, buvo laikotarpių, kai priešo ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai buvo matuojami santykiu 1 su 10.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: