Skelbiama sensacinga žinia: „Wagner“ padėjo Ukrainai sutriuškinti 72-ąją Rusijos brigadą (Video)  ()

„Prigožinas yra melagis! Jis nebežino, kaip paaiškinti savo troškimą nusimuilinti iš Bachmuto ir sugalvoja įvairias istorijas.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-10 Skelbiama sensacinga žinia: „Wagner“ padėjo Ukrainai sutriuškinti 72-ąją Rusijos brigadą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmadienį, gegužės 8 d., Rusijos Federacijos okupacinė armija turėjo nemalonumų Bachmuto kryptimi. Mūšyje su ukrainiečių kariais jie prarado svarbias pozicijas. Bandydamas pateisinti šią nesėkmę, „Wagner“ vadovas pamelavo.

Apie tai, kas iš tikrųjų įvyko netoli Bachmuto, „Telegram“ kanale pasakojo buvęs „Azovo“ vadas, o dabar kariuomenės majoras Maksimas Žorinas.

„Prigožinas yra melagis! Jis nebežino, kaip paaiškinti savo troškimą nusimuilinti (pabėgti - red.) iš Bachmuto ir sugalvoja įvairias istorijas“, – rašė karys.

Jis tikina, kad iš pozicijų pabėgo ne 72-oji Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų brigada, o ne jo samdiniai.

„Vakar (gegužės 8 d. – red.) jo „vagneriečiai“ pabėgo visiškai be kovos, o 72-oji dar bandė atsilaikyti, bet tai jai  nelabai padėjo. Daugelis žuvo, dauguma – mūšyje, o „vagneriečiai“ žuvo bėgdami“, – sakė Žorinas.

Jis patikslino, kad  mūšių rezultatas buvo palankus Ukrainos kariams.

 

„Rezultatas – sunaikinome būrį „vagneriečių“ ir Rusijos kariškių, išviję juos iš kai kurių pozicijų ir sugrąžinome mums svarbią sekciją“, – sakė majoras.

Anksčiau Prigožinas prisipažino gavęs įsakymą paimti Bachmutą iki gegužės 9 d. „Vagneriečiai“ to nesugebėjo padaryti. Dabar „Wagner“ vadovas kursto skandalus ir kaltina Rusijos Federacijos gynybos ministeriją nepakankamu amunicijos tiekimu, siekdamas pateisinti savo nesėkmes ir palikti Bachmutą. Jam dar neleidžiama to daryti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(2)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: