Ispanijos žiniasklaida skelbia Ukrainos kontrpuolimo žemėlapį (Foto)  ()

Žurnalistai parodė žemėlapį, kuriame parodyta, kaip, jų nuomone, galėtų vystytis Ukrainos kariuomenės kontrpuolimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra kelios kryptys, kuriomis gali būti pradėtas būsimasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas. Ispanijos leidinio „El Mundo“ žurnalistai skelbia keturių krypčių žemėlapį, į kurias, jų nuomone, gali smogti Ukrainos kariuomenė.

Pirmoji kryptis – iš Chersono Nova Kachovkos kryptimi.

Antroji – nuo ​​Zaporižios iki Melitopolio.

Trečioji – nuo ​​Vuhledaro iki Mariupolio.

Ketvirtoji – iš Kupjansko Svatovo, Kreminos kryptimi, su išėjimu į Luhanską.

Žemėlapyje raudonai pažymėtos teritorijos, kurias Rusija valdė iki plataus masto karo, o teritorijos, užgrobtos Rusijos karių po 2022 m. vasario 24 d., pažymėtos rožine spalva.

 

Tuo tarpu Ukrainos užsienio reikalų ministerijos vadovas Dmytro Kuleba mano, kad šiandien nedera galvoti apie artėjantį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą kaip paskutinį. Ministro teigimu, jei per artėjančias operacijas nepavyks grąžinti visų teritorijų, Ukraina ruošis naujiems puolimo veiksmams.

Atitinkamą pareiškimą jis padarė interviu leidiniui „Bild“, pripažindamas, kad Ukrainos kariuomenė jau turi ruoštis kitam kontrpuolimui, jei įvykiai pasisuks kita linkme.

 

„Negalvokite apie šį kontrpuolimą kaip apie paskutinį, nes mes nežinome, kas iš to išeis. Ir jei šis kontrpuolimas sėkmingai išlaisvins mūsų teritorijas, tada galų gale jūs pasakysite: taip, jis buvo paskutinis. o jei ne, tai reiškia, kad turime ruoštis kitam kontrpuolimui“, – sakė jis.

JK užsienio reikalų ministerijos vadovas Jamesas Cleverley taip pat pripažino, kad planuojamas Ukrainos kariuomenės kontrpuolimas gali nebūti lemiamas, ir paragino Vakarus toliau remti Ukrainą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(2)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: