„Kas tai per s@#$, kas tai per padaras?!!“. Z-patriotai įsiutę, kas nutiko prie Bachmuto  ()

Propagandistas reikalauja, kad vadovybė „susiimtų“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-13 „Kas tai per s@#$, kas tai per padaras?!!“. Z-patriotai įsiutę, kas nutiko prie Bachmuto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rašytojas ir Z-žurnalistas Germanas Sadulajevas rašo, kad jo šaltiniai praneša, kad RF ginkluotosios pajėgos nepajėgia išlaikyti flangų netoli Bachmuto, kur toliau puola „Wagner“. Ukrainos gynėjai rašo, kad iš įsibrovėlių atkovojo 2 km, o įsibrovėliai pripažįsta 700 metrų atsitraukimą.

„Bet svarbu ne metrai, o tai, kad Bachmute atkuriamas priešo  grupuotės aprūpinimas, o „Wagner“ gali įkristi į spąstus“, – piktinasi propagandistas.

Jis rašo, kad Rusijos kariškiai ir kovotojai bėga ne tik dėl bailumo, bet dažnai Ukrainos ginkluotosios pajėgos juos sunaikina tiesiog savo pozicijoje.

„Įvažiavo du Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tankai ir 2 BMP. O mūsiškiai neturėjo prieštankinių ginklų. Fronto linijoje, ties nuliu, fronto linijoje, s@#$, jie neturėjo prieštankinių ginklų“, - sakė Sadulajevas.

Anot jo, visi užpuolikai žuvo, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos užėmė vietą. Tuo pat metu propagandistas reikalauja jam pasakyti pavardę to, kuris „paliko vaikinus ant nulio ir nedavė prieštankinių ginklų“.

Kas tai per s@#$, kas tai per padaras?!! Kokiame kare mes kariaujame? 1812 m. Tėvynės kare, kai dar nebuvo tankų?“, - jis bando apsimesti, kad nežino, kas yra Rusijos Federacijos vyriausiasis vadas.

 

Z-žurnalistas reikalauja duoti sviedinius „vagneriečiams“ ir kariškiams fronto linijose ir siūlo juos surasti bet kokiu Rusijos karinei vadovybei patogiu būdu: gaminant, perkant ar pavogiant.

„Susiimkite, susikoncetruokite, duokite amuniją. Prašau. Nesunaikinkite karių ir Rusijos“, – maldaujamai reziumavo propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(1)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: