Rusijoje isterija. „Puola ne tik visa Ukrainos armija, bet ir 3-asis imperatoriškasis galaktikos laivynas, du kosminių jūreivių legionai“  ()

Z-blogeriai šaukia apie mega sėkmingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 11 d. Rusijos „Telegram“ kanalai, nušviečiantys karą Ukrainoje, pradėjo masiškai rašyti apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „puolimo pradžią“ įvairiose fronto dalyse.

Generalinis štabas nepatvirtino „Wagner“ teiginių nei apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę, nei apie tariamą užpuolikų veržimąsi į priekį, tačiau iki vakaro dešimtys Rusijos blogerių, remdamiesi savo šaltiniais, ėmė rašyti, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo puolimą nuo Charkovo iki Chersono. Vos prieš metus tie patys žmonės svajojo apie Rusijos sienų „perkėlimą“ į Vakarus ir paradą Kreščiatike.

„Štai ir viskas, viskas baigta! „SVO“ yra prap#$%@!“ - rašė komentatoriai, kaltindami V. Putiną Rusijos kariuomenės sugriovimu.

„Jei suskaičiuosime visas kryptis, kur r*snia „mato“ puolimą, galima drąsiai teigti, kad puolime dalyvavo ne tik visa Ukrainos kariuomenė, bet ir 3-iasis imperatoriškasis galaktikos laivynas, du kosminių jūreivių legionai ir skraidančių husarų eskadrilė. Ne, aš, žinoma, žinau, kad baimės akys didelės, bet kad tokio didumo?“ - ironiškai komentavo buvęs respublikos parlamento narys Borislavas Bereza.

 

 

Iš visko sprendžiant, dėl panikos ir nuolatinio manipuliavimo informacija Z-žurnalistai patys nebesugeba atskirti tiesos nuo prasimanymų.

Tačiau, kai panikos banga, atrodė, nuslūgo, propagandistai suprato savo isterijos poveikį. Paaiškėjo, kad ir taip drąsūs okupantai ėmė bėgti nuo fronto linijos, nenorėdami mirti už Kremlių. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(0)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: