Rusija siunčia į Bachmutą specialiai apmokytus dalinius – kas vyksta?  ()

Rusija siunčia į Bachmutą specialiai apmokytus dalinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija į Bachmutą siunčia specialiai parengtus Rusijos Federacijos reguliariosios armijos dalinius, kurie sugeba priešintis ir labai atkakliai ginti kai kurias sritis.

Tai pareiškė specialiosios paskirties taktinio padalinio „Perkūnas“ vado pavaduotojas, snaiperis, šaukiniu „Senelis“.

„Iš tiesų, „Wagner“ iš dalies sekasi Bachmute. Jie kasdien po truputį juda, gatvė po gatvės. Mūsų vaikinams labai sunku, bet tai vietinės reikšmės kontrpuolimas, kuris buvo atliktas prieš 5-6 dienas, mes pažengėme gana toli“, – sakė jis.

„Šiandien, jei pažvelgsite iš kraštinių pozicijų, kur esame mes ir kiti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai, ir paskutinės Bachmuto gatvės, kur yra mūsų kariai, maždaug už dviejų kilometrų“, – pridūrė jis.

Tuo pat metu kariškiai sakė, kad nereikėtų nuvertinti priešo. Juk rusai į Bachmutą pradėjo perkelti gana profesionalius dalinius.

„Rašistai siunčia pastiprinimui vis daugiau reguliariosios Rusijos Federacijos armijos dalinių, tarp jų yra ir protingų vaikinų, arba specialiai parengtų dalinių“, – sakė jis.

 

„Senelis“ sakė, kad priešas labai atkakliai kovoja dėl kai kurių svarbių sričių: dvi dienas laikė šimto metrų proskyną, kad neužkirstų kordono.

Pasak jo, Ukrainos kariuomenės Bachmute pranašumas yra tai, kad ji yra labai gerai aprūpinta technika ir ginklais. Tačiau jo padalinys renka lėšas ginklams, kurie buvo sunaikinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(5)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: