„Paruošta 300 raketų“. Prognozuoja labai greitą karo pabaigą  ()

Piontkovskis pateikė aiškią karo pabaigos prognozę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Andrejus Piontkovskis su kolega ukrainiečiu aptarė Ukrainos politikų pareiškimus apie karo pabaigos terminus. Televizijos kanalo „Fabryka Novyny“ vedėjas paklausė pašnekovo, kuriai iš dviejų nuomonių jis linkęs pritarti: Zelenskio, kuris prognozuoja Ukrainos pergalę rudenį, ar Danilovo, kuris prognozuoja, kad pergalę ukrainiečiai pasieks 2024 m. žiemą.

Andrejaus Piontkovskio prognozę dėl karo pabaigos ukrainiečių pergale laiko galite sužinoti iš vaizdo įrašo jo „YouTube“ kanale.

„Jei karas baigsis greitai, jis baigsis gegužę – birželį. Gegužę – birželį mėnesiais sužinosime rezultatą“, - savo nuomonę išsakė Rusijos politikos ekspertas.

Paskui politikos ekspertas paaiškino, kodėl, jo nuomone, karas gali baigtis taip greitai: „Man pačiam nusibodo tai kartoti. Tą savo žymųjį scenarijų dar gruodžio mėnesį savo garsiajame interviu išdėstė generolas Zalužnas. Prisimenate jį: „Stoviu už 84 km nuo Melitopolio. Aš nueisiu šį kelią, jeigu man duos...“. Ir jis tada labai kukliai panorėjo“.

Andrejus Piontkovskis išdėstė, kaip jis įsivaizduoja pergalingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataką: „Sprogsta Krymo tiltas, Ukrainos kariuomenė pasiekia krantą, ir viskas baigta. Scenarijus labai realus, o sėkmė labai matoma, todėl visos šios tiek Zelenskio, tiek Danilovo prognozės kyla iš šio vieno paprasto scenarijaus. Rezultatas yra pasiekiamas“.

 

Galiausiai žurnalistas pajuokavo: „Beje, juokinga: internete pasirodė 300 karinių objektų Kryme. Viskas jau paruošta. Manau, kad 300 „Storm Shadow“ raketų jau yra paruošta. Iš tiesų, tikimybė labai didelė“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(4)
(116)

Komentarai ()

Susijusios žymos: