„Tai sensacinga. 100% turės labai rimtas pasekmes“. Kas nutiko Prigožinui  ()

Berezovecas užsiminė, kas nutiks su „agentu“ Prigožinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys Tarasas Berezovecas pasidalijo mintimis apie pasekmes Prigožinui dėl galimo bendradarbiavimo su Ukrainos žvalgyba. Patyręs Ukrainos kariškis mano, kad nors tai ir neįrodytas faktas, tačiau net ir gandai, kad Jevgenijus Prigožinas gali būti susijęs su Ukrainos žvalgyba, jam bus pražūtingi.

Taraso Berezoveco nuomonę apie tai, kas gali sutrumpinti „Wagner“ šeimininko J. Prigožino gyvenimą, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“.

Ukrainos politologas išsakė savo ekspertinę nuomonę apie nelaimingas Prigožino likimo raidos „perspektyvas“: „Taigi agentas Prigožinas (rus. пригожий – patogus žmogus, žmogus, kuris pravertė), o jis tiesiogine prasme pravertė Ukrainos žvalgybai, ir po šios informacijos nutekinimo, jei tai tiesa, Prigožinas gali tikėtis arba netikėtos mirties lėktuvo katastrofoje, arba autoavarijoje, arba, kaip tas pats Tatarskis, jo tiesiog laukia po vienu iš jo šarvuočių padėta tankų mina“.

 

Romanas Berezovecas išsakė ir kitą galimą Prigožinui variantą: „Arba jam tiesiog nepasiseks, jo buvimo vietą nutekins Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, ir ten nuskris kokia nors HIMARS raketa. Sutikite, kad visa tai yra taip svarbu ir taip sensacinga, kad 100 proc. pasekmės bus labai rimtos. Žinoma, Prigožinas bet kuriuo atveju nukentės. Dabar jo patikimumas yra pakirstas, ir dar jo karo su Rusijos vadovybe šviesoje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(3)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: