[ŽT] „Kaip žiurkės pelėkautuose“. Syrskis skelbia, kas nutiko rusams (Video)  ()

Bachmuto gynėjai griauna rusų planus, nepaisant jų išteklių pranašumo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Sausumos pajėgų vadas generolas pulkininkas Oleksandras Syrskis sakė, kad Ukrainos kariškiai prie Bachmuto vykdo kontrpuolimo veiksmus, ir palygino mieste esančius „vagneritus“ su žiurkėmis pelėkautuose.

Visų pirma, O. Syrskis sakė, kad aplankė Ukrainos kariuomenės pozicijas Bachmuto kryptimi, pažymėdamas, kad kiekvienas karys yra naujo šio karo istorijos puslapio autorius.

„Vagneritai“ įkliuvo Bachmute kaip žiurkės į pelėkautus. Naudodamiesi aktyvios gynybos principu, kai kuriomis kryptimis prie Bachmuto imamės kontrpuolimo veiksmų. Priešas turi daugiau resursų, bet mes vis tiek griauname jo planus“, – pabrėžė vadas.

O. Syrskis taip pat pažymėjo, kad kartu su dalinių ir padalinių vadais buvo priimti reikalingi sprendimai tęsiant gynybinę operaciją ir apskaičiuoti visi galimi įvykių raidos scenarijai.

 

Be to, vadas apdovanojo kovotojus apdovanojimais ir padėkojo už didvyriškumą, ypač 57-osios motorizuotosios šaulių brigados, 3-osios specializuotos brigados, 5-osios specializuotos brigados, 24-osios specializuotos šaulių brigados, 56-osios specializuotos šaulių brigados karius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(1)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: