„Jie bėga neatsisukdami!“ Prigožinas skelbia košmarą, kas ką tik nutiko prie Bachmuto  ()

Prigožinas patvirtino, kad Rusija prarado „didžiules teritorijas“ netoli Bachmuto.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-18 „Jie bėga neatsisukdami!“ Prigožinas skelbia košmarą, kas ką tik nutiko prie Bachmuto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos gynybos ministerijos informacija apie tariamai sėkmingą puolimą Bachmuto krypties flanguose nėra teisinga, tikina „Wagner“ vadovas.

Kol tęsiasi įnirtingi mūšiai dėl Bachmuto, Rusijos armijos flangai griūva. Rusams ypač sunku Kliščijivkos srityje, tai yra šio fronto pietinėje dalyje.

Informaciją apie teritorijų praradimą gegužės 17 d. savo „Telegram“ kanale asmeniškai patvirtino „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas.

Gegužės 17 d. Rusijos gynybos ministerija paskelbė pareiškimą, kad Rusijos oro desanto pajėgos per pastarąsias 24 valandas tariamai sėkmingai žengė į priekį Bachmuto srityje ir „užėmė palankesnę gynybos liniją“. Prigožinas tikina, kad okupantai iš tikrųjų atsitraukė.

„Tos teritorijos, kurias „Wagner“ buvo atkovojusi iš priešo, įskaitant Kliščijivkos sritį, buvo prarastos... Gynybos ministerijos padalinių. Jie bėgo neatsisukdami! Kai atiduodate priešui didžiules teritorijas, palaistytas mūsų kovos draugų krauju, tai jau nebevadinama „pabėgimu“, o „užimama palankesnė linija“, – ironizavo „Wagner“ lyderis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(0)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: