[ŽT] To dar nebuvo! Rusijos propaganda išgyrė Zelenskį (Video)  ()

Rusijos televizijoje netikėtai pasigirdo pagyros Zelenskiui - žodžiai, kurių prieš metus net įsivaizduoti buvo neįmanoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propaganda, atrodo, nusprendė pradėti teisintis. Rusijos televizijos eteryje ėmė skambėti nuomonės, kad Volodymyras Zelenskis yra geras prezidentas ir kažkas turėtų iš jo pasimokyti. Pavyzdžiui, sakoma, kad jis gali efektyviai derėtis su visais, kad ir į kokią šalį nuvyktų.

„Man ne tik gėda, bet ir nepatinka tai, kad mūsų žiniasklaida yra patriotiška, užima pilietišką, vienintelę mūsų žiniasklaidai įmanomą poziciją. Pavyzdžiui, kad Zelenskis nėra rimtas. Zelenskis yra labai efektyvus, jo veiklos efektyvumas yra 90 %“, – pasigirdo „ekspertų“ pareiškimas Rusijos televizijoje.

Pagyros Zelenskiui nuskambėjo propagandistės Olgos Skabejevos laidoje „60 minučių“. Svečiai neturėjo ką pridurti ir buvo akivaizdžiai nustebę.

 

Apskritai, įdomu ir tai, kad rusai kalba apie „vienintelę žiniasklaidai įmanomą poziciją“. Tai - pripažinimas, kad žiniasklaida Rusijoje yra labai suvaržyta.

 

(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: