[ŽT] Rusai pradeda beprotiškai keikti Maskvą ir „specoperaciją“. Netikėta žinia, kas nutiko  ()

Rusai yra labai nepatenkinti karine vadovybe, ypač dėl nepatenkinamo oro gynybos darbo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusiją užvaldo panika, rašo Dialog.ua. Rusai nerimauja, nes vis daugiau jų šalies regionų yra įtraukiami į nepaskelbtą karą. Ypač pikti tie Rusijos piliečiai, kurie kadaise šiltai palaikė vadinamąją „specialiąją operaciją“ ir tikėjosi greitos pergalės prieš Ukrainą. Dabar jie internete bet keikia Rusijos karinę vadovybę (daugiausia gynybos ministrą Šoigu) ir rašo, kad labai nori, kad „viskas būtų taip, kaip buvo anksčiau“.

Gegužės 26 d. Krasnodare pasirodė dronai - vietos gyventojai rašė, kad girdėjo 2 sprogimus. Sprogimi neseniai girdėti ir kariniame aerodrome Rostovo srityje, o Belgorodo ir Briansko srityse apskritai jau labai neramu.

Su Ukraina besiribojančių regionų gyventojai piktinasi, kad dėl Putino, Šoigu ir kitų valdančiųjų dabar yra priversti gyventi „kovos zonoje“. Rusai mano, kad tam nebuvo pasiruošę. „Belgorodo, Briansko ir Kursko srityse visi plikais užpakaliais. Vietiniai teritorinės gynybos būriai yra kaip benamiai“, – rašo rusai. „Daužysis visoje šalyje“, rašė kitas socialinių tinklų naudotojas.

(143)
(2)
(141)

Komentarai ()

Susijusios žymos: