[ŽT] „Gali įsiveržti 300 km. Būtų naujas frontas“  ()

A. Kovalenko įsitikinęs, kad legiono „RL“ ir „RSK“ savanoriai gali ištęsti frontą šiaurėje iki 300 km.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 4 d. karo ekspertas Aleksandras Kovalenko svarstė galimybę „atverti naują frontą“ Belgorodo srityje. O V. Putino armijai bus gana problematiška blokuoti visą sieną su Ukraina.

Apie tai ekspertas parašė savo puslapyje „Telegram“ kanale. A. Kovalenko tuo pačiu metu internete paskelbė Ukrainos ir Rusijos Federacijos sienos šiaurėje žemėlapį. Turėdami stiprų norą, savanoriai gali „laikyti baimėje“ 300 km sieną su Rusija. O jei savanoriai bus sustiprinti, jie gali žengti dar toliau link Belgorodo. Karo ekspertas leido suprasti, kad V. Putino kariuomenė, kad ir kaip norėtų, bet gali suvaldyti tik 50 km iš 300.  

Paprasčiau tariant, šiandien RF ginkluotosios pajėgos nepajėgtų užblokuoti partizanams net 50% sienos su Ukraina. Tačiau Rusijos žiniasklaida teigia, kad savanoriai iš „RL“ ir „RSK“ dviem valtimis įplaukė į Novaja Tavolžanką palei Seversky Donec upę.

 

Iš viso Pesčanaja gatvėje išsilaipino apie 20 žmonių, užėmusių tris namus. Rusijos gynybos ministerija teigia, kad jie visiškai užblokavo „diversantus“, o vėliau nustūmė juos prie sienos su Ukraina.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: